Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újságok Gyerekeknek képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Újságok Gyerekeknek - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Újságok Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cimbora Folyóirat

Cimbora Folyóirat

Cimbora Kíváncsi diákok lapja Szórakoztató irodalmi-kulturális folyóirat 10-15 éves diákoknak Főszerkesztő: Farkas Kinga Szerkesztő: Szonda Szabolcs Munkatársak: Béres Károly, Bogdán László, Csillag István, Forrai Tibor, Keszeg Ágnes, Keszeg Vilmos, Kónya Éva, Köllő Zsolt, Szántai János, Zsigmond Győző, Vetró Bodoni Barnabás Nyomtatott változat Borítóterv: Csillag István Tipográfia és tördelés: Horváth Zita és Kopacz Attila Prepress: Cova Design Studio, Sepsiszentgyörgy Honlap Arculat: Kispál Attila Webfejlesztés: ConstantinStudio Cimbi-rajzok: Csillag István Kiadó: Cimbora Alapítvány, Sepsiszentgyörgy, Románia Email: cimboramail@gmail.com Postacím: Sajtó utca 8/a, 520064, Sepsiszentgyörgy, Románia © Cimbora Alapítvány A honlap tartalmának teljes vagy részbeni újraközlése, a képek felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet.

Csodaceruza

Csodaceruza

Várjuk szülők, pedagógusok, könyvtárosok, könyvesboltosok, könyvkiadók, írók, illusztrátorok, szerkesztők és a gyermekkönyvek iránt elkötelezett fiatalok, egyetemisták, leendő óvónők és tanítónők megrendelését a Csodaceruza folyóirat 2009-es évfolyamának számaira. Szerkesztőség: Csodaceruza Szerkesztősége Budapest Alsó erdősor u. 34. II. 3. Telefon: 06-1-789-54-20 Mobil: 06-20-451-26-30 E-mail: csodaceruza@cs odaceruza.com

Dörmögő Dömötör

Dörmögő Dömötör

Cím: Fehér út 10. Budapest 1106 E-mail: dormogodomotor@semic.hu Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát. Telefon: 06-1/880-5215 Fax: 06-1/880-5201 Információ: POSTACÍM - 1399 Bp. Pf. 618.

Napocska Hírmondó

Napocska Hírmondó

Gáspár Sarolta - és hajdani rádiómûsora, az Apró-cseprô - az Egyszervolt rovataként szolgálja - a korábbihoz hasonló elkötelezettséggel és kreativitással - a szülôk, a gyerekek, a család közös ügyét. Isten hozott, Apró-cseprô, Isten hozott, Gáspár Sarolta - írta az oldal indulását üdvözölve Ranschburg Jenô pszichológus. Az Apró-cseprônek - Gáspár Sarolta rádiós gyermeknevelési mûsorának - 1989-tôl, vagyis a mûsor indulásától kezdve, hosszú éveken át a szakértôje voltam. Nagyon szerettem ezt a mûsort. Elsôsorban azért, mert lehetôséget adott egyfajta interaktív rádiózásra; ültünk a stúdióban, fejünkön a fülhallgató, elôttünk a mikrofon, és beszélgettünk a betelefonáló szülôkkel, nagyszülôkkel. Kérdeztek tôlünk - és nekünk válaszolnunk kellett. Nem volt idônk a töprengésre, latolgatásra, arra pedig végképp nem, hogy utánanézzünk a szakirodalomban: mit ír a tudomány arról a problémáról, ami a kérdezônek gondot okoz. Cserében viszont mi is feltehettünk kérdéseket, társaloghattunk a betelefonálóval, bôvíthettük a válaszhoz szükséges információkat, és reagálhattunk nemcsak a kérdésekre, de az élôbeszédbôl áradó hangszínekre, hangsúlyokra, hangulatokra is. Sári nagyszerû partner volt.

Online környezetvédelmi magazin gyermekeknek

Online környezetvédelmi magazin gyermekeknek

Az ÖkoTér olyan elhivatott emberekből áll, akik a hosszú távú, gyerekeknek szóló öko edukációra helyezik a hangsúlyt. Hiszünk benne,ha megszereti környezetét, magáénak is érzi, ha sajátjának érzi, vigyázni fog rá. A tudást elsősorban rendezvényeken adjuk át, 4 korcsoportra igazított, alapvetően 5 témakörben, szakértők által kidolgozott - A Föld belseje, Természet, Levegő, Víz és Társadalom - feladatlapok, előadások és aktív programok során. A témakörök valójában összeérnek, és felölelik a környezet valamennyi szegletét, az ivóvíztől kezdve, a költöző madarakon keresztül a tömegközlekedésen velünk együtt utazó embertársunkig, így egy biztos: évtizedekre elegendő témánk van! 2010-től egy interaktív, folyamatosan bővülő tartalmú alapú internetes oldal várja a látogatókat.

Tus egy online folyóirat

Tus egy online folyóirat

A Tus egy online folyóirat gyermekek számára mesékkel, versekkel, képregényekkel, animációkkal, játékokkal, versenyekkel és klippekkel. REEA SRL Piata Republicii nr 41 540110 , Tirgu Mures Mures ROMANIA telefon/fax : +40- 265- 264856 , +40- 265-264166 email : redactia(at)revistatus.ro

Tuti menü