Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társas és Stratégiai Játék képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Társas és Stratégiai Játék - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Társas és Stratégiai Játék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Játékéden on-line társasjátékbolt

Játékéden on-line társasjátékbolt

Rengeteg válogatott és kipróbált társasjáték a Játékéden webboltban. Kínálatunkban a legközismertebb társjátékokon kívül megtalálhatók még logikai játékok,sakkcomputerek, kártyajátékok, valamint különböző fejlesztő játékok egyaránt. Az eladó társasjátékok között életkor szempontjából gyerekeknek való, illetve felnőtt társasjátékok is megtalálhatók.Webboltunkban minden korosztály megtalálhatja a neki leginkább tetsző, megfelelő társasjátékot. Játékokat ajánlunk tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, utazáshoz, partykhoz, gyerekzsúrokhoz egyaránt?

Kockás fülű nyúl társasjáték

Kockás fülű nyúl társasjáték

Kockás fülű nyúl társasjáték, egy játék kicsiknek és nagyoknak! A Kockásfülű nyúl társasjáték, az azonos című rajzfilm szereplőivel készült, kedves, szórakoztató társasjátékgyűjtemény. 4 éves kortól játszható. Kortól és gyakorlattól függően többféleképpen is lehet játszani. A 4 játék fokozatosan bevezeti a gyerekeket a társasjátékok világába. A játékosok megfigyelőképességét fejleszti, hogy elsőként találjanak egymáshoz illő kombinációkat a játéktáblán. A kockásfülű nyúl szappanbuborékokat fúj, melyeken a mesék szereplői, jelenetei tűnnek fel egy-egy kalandból. Jól figyeljetek, mert még a felhők is a szereplőkre hasonlítanak! Ki találja meg leghamarabb az összeillő párokat? A játék öröme mellett elsősorban az alakfelismerő képesség és a szituációérzékelés fejlesztésében, a felismerés fejlesztésében nyújt segítséget. A Kockásfülű nyúl rajzfilm sikere ihlette a játék készítőit, hogy egy kedves, készségfeljlesztő játékot alkossanak a kicsik, és nagyok örömére, épülésére. Jó játékot!

Társasjáték fiúknak

Társasjáték fiúknak

Szórakoztató tengeralattjárós társasjáték a Best-T.A.G. Bt. kínálatában. Az Alarm! U-Boot! megdolgoztatja a memóriánkat és közben fejleszti a logikai, taktikai készségünket. Természetesen szerencsére is szüksége lesz annak, aki szeretné megnyerni a játékot. Az Alarm! U-Boot! társasjáték minden korosztály számára izgalmas perceket tartogat. Visszafizetési garanciát vállalnak, ha a játék nem nyeri el a tetszését a vevőknek, illetve, ha a játékból megrongálódnak vagy elvesznek bizonyos alkatrészek, azokat pótolni tudják.

Tikal

Tikal

Tikal egy izgalmas stratégiai társasjáték családok és baráti társaságok szórakozásához. Tikal a legjelentősebb és legnagyobb a maja városok közül.Áthatolhatatlan őserdő mélyén fekszik, Guatemalától északra. A maják egészen a Kr. e. 600-tól a Kr. u. 900-ig, 1500 évig éltek ezen a területen, mégis kevéssé ismerjük őket és civilizációjukat. A Tikal stratégiai társasjáték az ősi maja város felfedezésének izgalmas kaladjára hívja a játékos kedvű felfedezőket. Négy csapat indul útnak, hogy újabb területeket,templomokat fedezzenek fel, és felszínre hozzák rejtett kincseiket. Stratégiai társasjáték: 2-4 játékos részére, 10-99 éves korig

Wildlife-Vadvilág-társasjáték

Wildlife-Vadvilág-társasjáték

Szeretsz játszani? Szereted a társasjátékokat? Érdekelnek az állatok, és egy élményekben gazdag, kihívásokkal teli izgalmas afrikai szafari? A játék elkalauzol Afrikába - a családdal, és barátaiddal - izgalmas, tanulságos utazást tehetsz, közben gyarapíthatod ismereteidet ! Nincs más hátra hát....... Kalandra fel! Indul a szafari a Szerengetibe! A Vadvilág társasjáték elképesztően eredeti, lebilincselő DVD-társasjáték, mely a tanzániai Szerengeti Nemzeti Park vadonjának titkaiba avatja be a kalandos kedvű játékosokat.

Zooloretto társasjáték

Zooloretto társasjáték

A Zooloretto társasjáték játékosainak mindegyike egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél látványosabb állatokkal, valamint fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokkal magához vonzza a látogatókat. A játékosok egymás után húzzák fel a lapokat, amiket aztán elhelyezhetnek az állatkertjükben. Külön pont, ha egy hímnek és nősténynek gyermeke születik, ami még több látogatót vonz. De a játék során arra is vigyázni kell, hogy az állatkert szabad mezői gyorsan megtelnek, és a fölösleges példányokat nem könnyű eladni a szomszédos állatkerteknek. A Zooloretto könnyed taktikai játék, egyszerű szabályokkal, de mégis izgalmas játékmenettel, 2-5 játékos számára. A Zooloretto a 2007-es év játéka Gratulálunk Michael! Csodálatos családi játék lett az idei év társasjáték győztese: Michael Schacht, a Zooloretto szerzője régi róka a szakmában, de ekkora elismerést sok jó játék után most először kapott. Az ABACUS kiadó redaktora (nem traktor, hanem játék szerkesztő), Joe bácsi is örül most, miután a Zooloretto az ő konyháján készült, és nem kell idén a használt Év Játékok piacára mennie. Tudta mit csinál: a játék nagyon egyszerű, de trükkös és izgalmas. Kellem

Tuti menü