Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szülőknek Gyerekekről képes leírás: Picibaba.hu - Tanácsok [2. oldal]
részletek »

Szülőknek Gyerekekről: Picibaba.hu - Tanácsok [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Szülőknek Gyerekekről
Keresés
Találatok száma - 21 db
Picibaba.hu

Picibaba.hu

Főoldal - Minden, ami a terhességről, picibabáról és a kisgyerekről szól.

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szabóné Suri Irén veszprémi pszichológus

Szeretettel várom azokat, akik a mélyebb önismeret és hatékonyabb problémakezelés igényével keresnek újszerű megoldási lehetőségeket életútjuk során felmerülő problémáik megoldásához. Változni és változtatni akarnak, aminek a forrását elsősorban önmagukban keresik. Segíteni tudok: stressz, szorongás, pánik, alvászavar, önértékelési zavarok, párkapcsolati és gyermeknevelési problémák megoldásában Szülő csoport: A hétköznapok nevelési szituációiban felbukkanó helyzetek kezelése Szabóné Suri Irén, pszichológus, pár- és családterapeuta, pszichodráma-vezető

Szülők lapja

Szülők lapja

A leendő és gyakorló szülők lapja. A családtervezéstől a gyermek 6 éves koráig. Érdekes cikkek, hasznos programok és egy egyedülálló 3D/4D ultrahang galéria!

Tanácsok, ötletek gyerekekről szülőknek

Tanácsok, ötletek gyerekekről szülőknek

A weblapunkon számtalan hasznos információt találhatnak a szülők. A kisgyermekekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekben igyekszünk tanácsot adni az újdonsült mamiknak. Egyszerűen elkészíthető játékokat is bemutatunk a weblapunkon, amelyeket a szülők a kicsikkel együtt csinálhatnak meg és közösen játszhatnak velük. A legújabb babáknak-gyermekeknek készült eszközöket is bemutatjuk, hogy a szülők mindig jól informáltak legyenek. Folyamatosan friss és érdekes cikkekkel várjuk a kedves olvasóinkat. A baba és gyermek témakörben nálunk sok érdekességet olvashatnak a látogatók.

Tuti menü