Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Színház Gyerekeknek képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Színház Gyerekeknek - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Színház Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aranyló Meseszínház

Aranyló Meseszínház

Az ország egész területén vállalunk fellépéseket szabadtéren is. Igényes díszleteinkkel, jelmezeinkkel, gondosan felépített, interaktív, humoros előadásainkkal egy új világba repítjük nemcsak a gyerekeket, hanem a szüleiket is. Elérhetőség Heidinger Zoltán Tel: 70/517-8744, 20/405-3000 Rendezvényszervezés PDF Nyomtatás E-mail Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk céges, önkormányzati, alapítványi, iskolai vagy éppen magán jellegű rendezvények teljes körű megszervezését, valamint lebonyolítását is kezdve a hangtechnikától egészen a színpadi és egyéb programokig. Színes, minden korosztályt érintő programjaink lehetővé teszik, hogy az egész család a legkisebbektől a nagymamákig jól szórakozzon.

Atus Bohóc

Atus Bohóc

Bóhóc pályafutásomat több mint 10 éve kezdtem, és azóta rendületlenül nevettetem, szórakoztatom a kis lurkókat a bohóckodásommal. Hiszen én vagyok Atus Bohóc. Szülinapi zsúrokra járok és nevetést, kacagást, játékot, szórakozás viszek, mert én vagyok Atus bohóc. Trükköket mutatok, verseket mondok, lufikat hajtok, és bohóckodok, csak bohóckodók ameddíg a gyerekek bírják nevetéssel. Mert kivagyok? HÁT ATUS BOHÓC! Szeretek Bohóc lenni, szeretek mosolyt csalni a gyerekek és a felnőttek arcocskájára.

Bon Zsúr Bohóc műsora gyerekeknek

Bon Zsúr Bohóc műsora gyerekeknek

Bohóc gyermekműsor ovisoknak. Játék, jókedv, sok nevetés ... ! Vidám, zenés csoportfoglalkozás teremben vagy udvaron. Az előadás végén minden gyerek lufiállatfigura ajándékot kap. Aki meg tudja mondani, hogy mi lesz a lufivirsliből, ha nem vacsora, az hazaviheti ajándékba. Most azt kell kitalálni, hogy melyik a világ legfélelmetesebb állata. Mert ugyebár az oroszlánnak lakat van a ketrecén, nem tud kijönni. A kígyóra pedig csomót lehet kötni, és akkor meg sem tud mozdulni. A legfélelmetesebb állat az, amitől a legtöbben sikítoznak a világon?., ez a kisegér?. kedves barátom!

Bűvésziskola

Bűvésziskola

Hegyaljai Sándor bűvész slágerprodukciója: hogyan varázsoljuk le a bugyit egy önként jelentkező hölgyről. Kicsiknek és nagyoknak további szórakoztató, látványos mutatványokkal állok rendelkezésére. KAPCSOLAT Mobil: 20/397-3135

Galagonya bohóc

Galagonya bohóc

Ám nem mindegy kit választasz! Ismert "celeb bohóc " vagy korrekt, szakmailag megalapozott vállalkozás? Nálunk nincsenek kínos meglepetések: elkésett bohóc, félbehagyott szülinapi zsúr csak elégedett megrendelők. Nem hiszed? Gyere beljebb honlapunkra, nézd meg a fotókat, olvasd el a rólunk írt véleményeket és akkor Te is úgy érzed majd, hogy megtaláltad az igazit és elégedetten tudod majd a zsúr végén azt mondani, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Kabóca Bábszínház | Veszprém

Kabóca Bábszínház | Veszprém

A Kabóca Bábszínházban bábelőadásokat játszunk kisbabáknak, óvodásoknak, iskolásoknak és kamaszoknak egyaránt. Repertoárunkban megtalálhatóak klasszikus és modern, magyar és külföldi irodalmi anyagok feldolgozása, valamint zenés produkciók is. Előadásaink megtekinthetőek veszprémi székhelyünkön, a Hangvillában; különböző kulturális intézményekben, fesztiválokon és szakmai rendezvényeken az ország számos településén.A Kabóca Házikó program keretében pedig különleges játéktérbe és babaszínházi előadásokra várjuk a három éven aluli gyermekeket és szüleiket. Minden évben megrendezzük a hagyományos Kabóciádé Családi Fesztivált Veszprémben, melyet Minősített Fesztivál elismerésben részesített a Magyar Fesztivál Szövetség.Előadásainkkal - a közel tizenöt éves fennállás alatt - számos hazai és külföldi fesztiválra eljutottunk. Több rendezvényről szakmai elismerésekkel és díjakkal tértünk vissza.2011-ben megkaptuk a Veszprém Megyei Príma díjat.

Ribizli Bohóc

Ribizli Bohóc

5 évig dolgoztam a mozgássérült klubban aztán a Malomvölgyi szoc. otthon vezetője dr. Bleyer Erzsébet elcsábított intézetükbe. Azóta az otthonban működő mentálhigiénés csoport tagja vagyok. Intézetünkben én vezetem a mozgássérültekből és idősekből álló színjátszó társulatot. Rendszeresek az otthonban a bálok, zenés memória játékok, az idős emberek nagy örömére. Mázlista vagyok...azt csinálhatom amit szeretek! Főként Pécs és környékéről várom a jelentkezésedet, de ha időben jelzed, bárhova elmegyek, hogy szórakoztassalak téged vagy a nagyit... vagy akár az anyósodat!

Színitanoda gyerekeknek Budapesten

Színitanoda gyerekeknek Budapesten

A Harsányi Gábor színisuli gyerekek számára tart képzéseket kommunikációs és improvizációs képességeik fejlesztésében. Tanulóinkat minden életkorból szeretettel várjuk. Mivel mindenki jó valamiben, nekünk ezt kell megtalálni. A képzéseken túl a Harsányi Gábor színitanoda minden évben indít nyári drámatábort. A szakmai programok napi tíz órás foglalkozást jelentenek, kommunikációs, ének és táncórákkal valamint folyamatos próbákkal. A tábor zárása során minden csapat bemutatja azt a darabot, amivel a tábor során felkészült. Természetesen a gyerekekre szabadidős programok is várnak a próbákon kívül.

Tuti menü