Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás, Nevelés, Magánsuli képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Oktatás, Nevelés, Magánsuli - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Oktatás, Nevelés, Magánsuli
Keresés
Találatok száma - 12 db
Alapítványi és Magániskolák Egyesülete

Alapítványi és Magániskolák Egyesülete

1035 Budapest, Szentendrei út 9. * Tel.-Fax: (+36-1) 439-1414 Az Alapítványi és Magániskolák Egyesületéről Magyarországon mintegy 1200 óvoda, általános iskola, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző és főiskola működik 870 alapítvány, egyesület, közhasznú társaság, gazdasági szervezet és magánszemély fenntartásában. Az alapítványi és magániskolákban a pedagógusok alternatív és reformpedagógiai célokat és módszereket vezettek be, és újfajta szakmai képzettséget nyújtanak. Az ezekhez az iskolákhoz csatlakozó szülők egy része gyermeküknek emberségesebb, jobb iskolát kíván biztosítani, más csoportjuk pedig sajátos érdekeit, filozófiáját jobban kifejező és érvényesítő iskolákat támogat. Alapítványi és Magániskolák Egyesülete Az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete Budapesten 1992. április 25-én alakult meg. Alapító elnöke Várhegyi György volt. Az Egyesület jelenleg rendelkezik 15 tagú elnökséggel ... Az Egyesület nyitott, tagja lehet mindazon magyarországi ok­ta­tási intézmény, amelyet jogi személy, vagy jogi szemé­lyiséggel nem rendelkező társaság, magánszemély működtet, és amely egyetért célkitűzéseivel. A csatlakozás írásos felvételi kérelemmel történhet.....

Angol óvodáról szülőknek

Angol óvodáról szülőknek

A legmeghatározóbb kor az első 6 év egy idegen nyelv elsajátításához.Ehhez ad segítséget az angol nyelvű óvoda, ahol nem csak a nyelv elsajátítására fordítanak gondot, hanem a gyermek személyiségére, testbeszédére, önállóságra nevelésre is oda figyelnek. Önbizalmát is fejlesztik a gyerekeknek, a magasan képzett pedagógusok.

Csodakert Óvoda

Csodakert Óvoda

Szeretettel várja az ön gyermekét is Budapest egyik legszebb, a természet közvetlen közelében fekvő helyén lévő óvodánk. Oktatási intézményünk bővelkedik a különféle kreatív és sportprogramokban, valamint játékos tanulási lehetőségekben. Fontosnak tartjuk a más kultúrák és nyelvek megismerését, ezért játékos formában vezetjük be a gyerekeket az angol nyelv rejtelmeibe. Gyakorló kertünkben a kicsit megismerkedhetnek a kert szépségeivel, úszótanfolyamunkon pedig elsajátíthatják az úszást is. Tudjon meg többet óvodánkról, látogasson el oldalunkra!

Karrier Adatbázis

Karrier Adatbázis

A Karrier Továbbképző Bt. tanfolyam szervezéssel foglalkozik Kecskeméten. Ajánlatunk: rendszerinformatikus, ECDL, multimédia és web fejlesztő, kiadványszerkesztő, lakberendező, angol és német nyelvtanfolyam.

Képzéslista

Képzéslista

külföldi, nyelvtanulás, nyelvtanfolyam, jogosítvány, képzéskereső, oktatási hírlevél, képzés; akkreditált, fels őfokú, tréningek, OKJ, szakképzés, felnőttképzés, szakmaigyakorlat, mérlegképes könyvelő, irodavezető, pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző

Kis Vakond

Kis Vakond

Kis Vakond Röviden a levelező versenyekről: Versenyek menüpont alatt! Alapadatok A Kis Vakond 1991- ben alakult meg Kis Vakond Matematika Tanodája néven. Székhely: 4400 Nyíregyháza, Korányi u. 127. Telephely: 4431 Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő Szódaház utca 4-6. e-mail: tanoda@kisvakond.hu; kisvakond@kisvakond.hu ; info@kisvakond.hu A kisiskolások képességfejlesztését Nyíregyházáról indítottuk. Gyökerei, ismertsége a Sóstóhoz kötődik. Az elmúlt 17 év alatt orvosok, erdészek, kertészek, tanárok, képviselők, üzletemberek, színészek, zenészek nőttek ki volt táborozóink, levelezőink közül, akik továbbra is felkeresnek bennünket és részt vesznek bizonyos rendezvényeinken. Programjaink: 1. Gyermekeknek (óvodáskortól - ) 2. Szakembereknek (pedagógusoknak) 3. Érdeklődőknek Formái: - Levelezés és feladatmegoldás (tanév közben) - Előadások - Rendezvények - Munkaakciók - Szakmai kirándulások - Szünidei Napközi - Szaktáborok - Erdei iskola - Mesterkurzus - Gyermek - bursza - Kiállítások - Versenyek, vetélkedők - Meghirdetett pályázatok - Szakmai- módszertani tanácskozások. A programok jellemzői: 1. Változatosak, újszerűek, folyamatosan egy t

Mozaik Fejlesztőkuckó

Mozaik Fejlesztőkuckó

2012 szeptemberében nyíló fejlesztőkuckó Fejér megyében, Ercsiben. Célunk, hogy egymással mozaikszerűen illeszkedő módszerekkel a tanuláshoz szükséges képességeket és készségeket fejlesszük. Nem csak megkésett és eltérő fejlődés esetében, hiszen a képességek helyes megalapozásával az éretlenség jeleit nem mutató gyermekek számára is megelőzhető a tanulási zavarok kialakulása. Sokéves tapasztalatunk szerint az iskolai kudarcok elkerülése szempontjából fontos a helyes tanulási technikák kialakítása, melyhez az általunk alkalmazott foglalkozások hozzásegítik a gyermeket. Bizonyos képességek csak a fejlődés egy meghatározott szakaszában fejleszthetők megfelelően, ezért fontos már óvodás korban megalapozni ezek helyes kialakulását. Csoportjainkat korosztályoknak, és egyéni szükségleteknek megfelelően alakítjuk ki, maximum 3-5 fős létszámmal. 3 és 12 éves kor között várjuk koraszülött, oxigénhiányos, agyvérzéses állapotban született gyerekek, enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek, megkésett mozgás- és beszédfejlődésű gyerekek, tanulási problémákkal küzdő gyerekek, átlagos fejlődésű gyerekek jelentkezését komplex képességfejlesztő foglalkozásainkra.

Művészeti képzés gyerekeknek

Művészeti képzés gyerekeknek

Az oldal témája a személyiségfejlesztés és művészeti oktatás gyermekek részére. Olyan oktatást, tanfolyamot kínál, amelynél a gyerekek játszva tanulhatnak különböző művészeti formákat, illetve illemtant is. A júliusban induló napközis tábor végére egy színdarabot is előadnak a diákok, aminek az elsajátítása közben rengeteg új, a mindennapi élethez elengedhetetlen ismeretekkel gazdagodnak majd.

Nyelviskola.tlap

Nyelviskola.tlap

Nyelviskola , Nyelviskolák bemutatása, területi elhelyezkedés és képzés szerint.

Hirdetés
Oktatas.tlap.

Oktatas.tlap.

Oktatás , Oktatási segédanyagok, oktatási intézmények, érettségi, felvételi

Tanulási zavarok

Tanulási zavarok

Egy terjedelmesebb cikk a tanulási zavarokról a Cédrus Egészségház honlapján. Ha szeretnél részletesebb információkat kapni hogy mi alapján lehet felismerni a tanulási zavarokat, mik a tünetei óvodás illetve iskolás korban, akkor tekintsd meg weboldalunkat, hogy könnyebben tudd kezelni a helyzetet! - Cédrusegészségház.hu

Tudormanók

Tudormanók

Játékos otthoni nyelvtanulás babáknak. A Tudormanók módszer alkalmazásával angol, német, francia, spanyol, olasz vagy orosz nyelvre is megtaníthatod gyermekedet! Oktatócsomagunk minden segítséget megad neked ahhoz, hogy szinte észrevétlenül sajátítson el gyermeked egy, két vagy akár három idegen nyelvet. A Tudormanók egy új és BIZONYÍTOTTAN hatékony módszer arra, hogy gyermeked - az otthonodban, - mindössze napi fél óra ráfordítással, - könnyen és gyors eredménnyel, - játékosan, - anyanyelvi kiejtéssel elsajátítson és kitűnően beszéljen idegen nyelveken!

Tuti menü