Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mp3, Hangoskönyv képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Mp3, Hangoskönyv - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Mp3, Hangoskönyv
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csigalétra

Csigalétra

Tisztelt Érdeklődők!! 2009. március 29-én 11 órától a Dunaplázában Gubás Gabi színművésznő és Pálfy Zsolt zeneszerző- szövegíró közös, Csigalétra című mesecsomagját mutatja be . A mesekönyv a hozzá mellékelt hangoskönyvvel már kapható a Libri, a Líra és Lant boltjaiban, valamint az Alexandra könyvesboltokban. A hangoskönyvben közreműködött Pogány Judit Kossuth-díjas érdemes művész.

Hangos mesék

Hangos mesék

Hangos mesék kicsiknek és nagyoknak! Kedves Látogató! Itt olyan hanganyagokat találhatsz, amelyeket érdemesnek tartottam arra, hogy megosszam veled. A gyűjtemény természetesen teljesen szubjektív gyűjtés. A hanganyagok meghallgatásához az ingyenes Winamp lejátszót ajánlom. Az anyagok közzétételénél ügyeltem arra, hogy a lejátszás könnyedén menjen olyan felhasználóknak is, akik még csak most kezdik az ismerkedést a digitális világgal. Bármilyen ideillő anyagot, ötletet, segítséget szívesen veszek.

Hangoskönyvek.hu

Hangoskönyvek.hu

Online megvásárolható hangoskönyvek

Hungaroton Meselemezek

Hungaroton Meselemezek

HUNGAROTON RECORDS KFT 1071 Budapest, Rottenbiller utca 47. Telefon: (+36-1) 322-8839, 202-2088, 201-5390 Fax: (+36-1) 202-3795, 342-8546 E-mail: info@hungaroton.hu, office@hungaroton.hu, classic@hungaroton.hu, pr@hungaroton.hu www.hungaroton.hu Ügy vezető igazgató: Hollós Máté

Tuti menü