Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Gyerekek blogjai képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Magyar Gyerekek blogjai - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Magyar Gyerekek blogjai
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alizunk élete

Alizunk élete

Kicsi Aliz baba blogja, életének eseményei

Áronbaba Blogja

Áronbaba Blogja

Ezt a blogot elsősorban a távol élő nagyszülőknek, keresztszülőknek, barátoknak szánjuk. Így ők is részesei lehetnek a mesének, melynek főszereplője a legkisebb királyfi, Áron.

Csenge honlapja

Csenge honlapja

2004. -ben születtem Egerben. Jelenleg óvodába járok, úszni és táncolni tanulok. Néha szépségversenyekre és castingokra megyek, mert nagyon szeretek szerepelni.

Kiss családunk blogja

Kiss családunk blogja

Történetünk Az alábbi történeteket azért vetettem papírra mert úgy éreztem ki kell írnom magamból az érzéseimet, hogy ezáltal pontot tudjak tenni a mondatok végére és el tudjam fogadni azokat. Továbbá szerettem volna az élmények hatására bennünk születő érzéseket pontosan rögzíteni, hogy később gyermekeim, családom úgy olvashassa őket, ahogyan azok megtörténtek, ne szépítse őket az idő kegyes múlása.

Levente honlapja

Levente honlapja

10 éves kisfiú vagyok, Egerben élek. Negyedik osztályos tanuló vagyok, 3 éve vizilabdázom. Emelett érdekel a modellkedés is. Szerepelek Majka: Itélet helyett cimü klipjében.

Matyi világ

Matyi világ

Üdvözlet Üdvözöllek kedves látogató Matyi világában! Ez lenne az a hely, ahol megpróbálom megörökíteni kicsifiunk egyre érdekesebb világának eseményeit. Önmagunk szórakoztatása, az emlékek későbbi felidézése a cél, de nem bánjuk, ha másnak is okozunk egy-két vidám percet...

Vida Balázs naplója

Vida Balázs naplója

Vida Balázs vagyok :) (Fotókért erre gyertek...) 2008. június 5-én születtem a tatabányai Szent Borbála Kórházban. Súlyom: 3720g 53cm tömény vasgyúró vagyok :) Névnapom február 3-án van. 1 hetesen már nagyon ügyesen forgolódom, jól tartom a fejemet és sokat csuklom. 2 hetesen már nagyon sokat fészkelődöm és a szüleim minden reggel csodálkoznak, hogy kerülök a kiságy sarkába. 1 hónaposan 4800g vagyok, sóhajtás közben öööö hangot tudok produkálni. 2 hónaposan 5850g 60,5 cm vagyok, megy az ööööhhh hang, iiihh és az ahhh is :) továbbá nyögdécselni és kiabálni is tudok. Elkezdtem mosolyogni, felismerem az embereket és mosollyal jutalmazom Őket. 3 hónaposan 6530g és 64cm vagyok, simán kommunikálok, megfogom a tárgyakat, rengeteget nevetek, már kaptam 4 védőoltást. néha megijedek, imádok anyával, apával (s persze a többiekkel) gagyogni. Apu csülöknek becéz, nooooormális :D ? 4 hónaposan önállóan az oldalamra fordulok, kis segítséggel a hasamra is, de természetesen csak terpeszpelenka nélkül. Gyakrabban nyűgösködöm, nagyobb a hangom is, néha sikítozom és ennivaló vagyok :) Kacagni is szoktam és egyedül már nem szeretek lenni. 5 hónaposan 7260g és 72cm vagyok. Eszeveszett fejlődésnek indultam, a szüleim tátott szájjal figyelik az új mutatványokat. Tudok oldalra fordulni (egyszer még vissza is fordultam), kezet nézni, forgatni, sikongatni, rágcsálni, brummogni, mosolygok és még sorolhatnám...

Zafirah Palma

Zafirah Palma

Sziasztok! Zafirah Palma vagyok. 2008. január 4-én születtem Budapesten. Ez az oldal rólam szól - főleg képekben - születésemtől napjainkig.

Tuti menü