Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Készségfejlesztő Játékok képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Készségfejlesztő Játékok - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Készségfejlesztő Játékok
Keresés
Találatok száma - 15 db
BravoStick ördögbotok

BravoStick ördögbotok

Az ördögbot egy ügyességi játék, zsonglőr eszköz. A játékos a két terelő botot tartja a kezeiben és azokkal irányítja, egyensúlyozza, pörgeti a bojtos fejű vagy kónikus pálcát. Számtalan látványos trükköt lehet elsajátítani és kitalálni, ami jó szórakozást nyújt a játékosnak és a közönségének is. A Bravo Juggling több éve népszerűsíti az ördögbotozást, a zsonglőrködést és a szabadidő aktív eltöltésére ösztönzi a fiatalokat, olyan mozgásformát mutat meg a gyerekeknek, amelyet önfeledten élvezhetnek, és önként választanak a számítógépezés vagy a tévézés helyett. A hagyományos virágbotokon kívül bőrbojtos és háromágú ördögbotokat is árulunk. Ezenkívül gyártunk szilikon bevonatú kónikus ördögbotot és mini ördögbotot ujjtrükkökhöz! És nálunk ördögbotos póló is kapható.

Fajáték

Fajáték

A fajátékok alapanyaga a keményebb fák közül kerül ki, például dió, cseresznye, éger, akác és eper. Dávid egy készleten belül többféle fát is felhasznál, ezért a natúr készletek is színessé válnak a fák különféle eredeti színétől. A natúr készleteket csak paraffin olajjal kezeli, a festettekhez Tikkurila YALO lakkot és színezőpasztát használ, melyek egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak. A formák nem sablonizáltak, így nincs két teljesen egyforma figura, két teljesen egyforma készlet. Pálhegyi Dávid fajátékai egyedi, zsűrizett iparművészeti termékek. A tartós, esztétikus foglalkozási eszközök az óvodai mesedramatizálás során is kiválóan használhatók: megteremtik a mese környezetét, elindítják a fantáziát és a mesélő kedvet, így a gyermekek a felnőttel együtt játszva tanulhatják meg szőni a történetek fonalát. Az itt látható mesekészleteken kívül Dávid bármely más mese szereplőit és helyszínét is el tudja készíteni egyéni megrendelésre. Kapcsolat Email: info@meseerdo-fajatek.hu Tel: 0620-4601814, 0620-4600928 Pálhegyi Dávid A Meseerdő Fajátékok alkotója

Gyerekanimáció - Emi gyerekprogramok

Gyerekanimáció - Emi gyerekprogramok

A gyerekanimáció a gyerekek szórakoztatása, foglalkoztatása; 1-3 órás időtartamban, gyerekzsúron családi eseményeken, ünnepnapokon, vagy csak meglepetésként. A megrendeléstől függően beöltözve érkezik az animátor (bohóc, kalóz, hercegnő, szuperhős, Disney mesefigura) a szülinapi zsúrra, és foglalkozik a gyerekekkel, teljes körű gyerekzsúrt bonyolít le.

Hobla

Hobla

Társaságunk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy olyan eszközöket adjunk a gyermekek kezébe, amelyek felkeltik érdeklődésüket, biztonságosak, többfunkciósak, minőségük ellenőrzött. Fiatal, rugalmas csapatunk szüntelen azon munkálkodik, hogy új termékekkel, változó kínálattal álljon intézmények és magánszemélyek rendelkezésére. Dinamikusan növekvő cég vagyunk. Alapvető filozófiánk, hogy ügyfeleinknek, valamint a hazai és nemzetközi piaci igényeknek maximálisan megfelelő, hosszútávon versenyképes társaság maradjunk. Termékpalettánk széles választékot nyújt minden korosztálynak, fiúknak-lányoknak egyaránt. Több fejlesztő eszközünk nem csak egészséges gyermekek számára ajánlott, hanem különböző testi és szellemi sérülésben szenvedők részére is. Kapcsolattartóink intézményekben (bölcsődék, óvodák, iskolák) tartott bemutatók alkalmával lehetőséget biztosítanak arra, hogy Ön személyesen is megismerhesse és kipróbálhassa termékeinket. Folyamatosan bővülő árukínálatunkban megtalálhatóak kül- és beltéri, kreatív, készségfejlesztő játékok, járművek, sport- és mozgásfejlesztő eszközök, fa bútorok, valamint egyre több egyedi tervezésű termék. Elérhetőségek Cím: H-8474 Csabrendek, Szőlős

Játék kicsiknek - Molymi

Játék kicsiknek - Molymi

Fejlesztő játékok kicsiknek a Molymi játék webáruház kínálatában. Áruházunkban rengeteg olyan játék közül válogathatnak, amelyek elősegíthetik a kicsik fejlődését. Számos kategóriában kínálunk különböző készségfejlesztő és oktató termékeket. Minden kisgyerek imád játszani és miért ne tehetnék ezt úgy, hogy közben számos értékes tapasztalattal lesznek gazdagabbak és egyre okosabbá és okosabbá válnak. Keressék fel webáruházunkat és tekintsék meg különböző játék, és gyerek könyv kínálatunkat és lepjék meg gyermekeiket olyan ajándékkal mely a hasznukra válhat.

Játékok

Játékok

A Kölyökweb oldalt azoknak a gyerekeknek és azok szüleinek ajánljuk, akik a hagyományos, bevált kikapcsolódási formákhoz ragaszkodnak, és amik egyben készségfejlesztőek is. Oldalunkon kifestő és kirakós játékok, ügyességi, logikai játékok mellett olyan klasszikus meséket is talál a kedves érdeklődő, mint a Grimm mesék vagy a magyar népmesék.

Kreatív Crayola játékok

Kreatív Crayola játékok

Ügyességi és kreatív játékok a Crayolától gyermekek számára! Ha gyermeke kreativitását, képzelőerejét játék közben is fejleszteni szeretné, Önnek a Crayola termékeire van szüksége! Fiúk és lányok számára egyaránt megtalálhatja a megfelelő játékot, korosztálytól függetlenül. Gyors kiszállítás, és személyes átvételi lehetőség Vácon.

Logopédus Cd

Logopédus Cd

képes-hangos beszédjavító gyakorlatok 4-7 éves gyermekeknek Montágh Imre nagy sikerű, gyermekeknek szóló könyvét dolgoztuk át multimédiás cd-re. A könyvben 18 gyermek szerepel, akik egy-egy, a nevükben is szereplő hangot nem tudnak kimondani. A szöveg részekre van bontva, így egyszerre csak egy kis szakasz helyes kiejtésére kell figyelni. Lehet gyakorolni hangokat, szavakat és mondatokat is. Előnye, hogy a gyakorlás játékos formában történik és a kicsi menet közben megbarátkozhat a számítógéppel is. A kiadványt, a Kismama c. újság is bemutatta 2006 novemberi számában, amit nagyon köszönünk. Nemetz Kiadó

Lük készségfejlesztő játék

Lük készségfejlesztő játék

LÜK készségfejlesztő játék - Logika, Ügyesség, Kitartás

Hirdetés
Magyar Origamisok Honlapja

Magyar Origamisok Honlapja

Magyar Origamisok Honlapja. Origami figurák fázisrajzai online, vagy letöltve. Jelmagyarázat, origami eredete, története.

Okosjáték - a legjobb fejlesztő játékok

Okosjáték - a legjobb fejlesztő játékok

A legjobb logikai, fejlesztő, oktató, építő, kreatív és ismeretterjesztő és iskola előkészítő játékok és könyvek gyerekeknek 3-12 éves korig. Smart Games, ThinkFun, Ravensburger, Piatnik, LÜK és egyéb játékok. Legkedveltebb játékaink: Camelot Junior, Castle Logix, Rush Hour, Activity gyermek, LÜK alaptábla füzettel, stb.

Online rendelhető gyerek rollerek

Online rendelhető gyerek rollerek

A gyerekeknek szánt rollerek széles választékban rendelhetőek az Ybike webshopjából. Midi illetve maxi méretben választhatóak a különféle modellek. Kettő és három kerékkel felszerelt rollerek biztonságos módon segítik a kisebbek és nagyobbak egyensúlyérzékét és játszva fejlesztik a mozgásukat. A cég a már megrendelt termékeket 48 órán igyekszik az előre meghatározott címre kiszállítani, valamint az összes kínálatukra érvényes pénz visszafizetési garanciát vállal, amennyiben nem a megfelelő darabot sikerült kiválasztani.

Ördögbot, a legjobb készségfejlesztő játék

Ördögbot, a legjobb készségfejlesztő játék

9 éves tapasztalattal készítek ördögbotokat, akár egyedi elképzelések alapján, rendelésre, ajándékba is. Ezen felül otthoni ördögbot-készítéshez is tanácsokkal szolgálok. Négy kategóriából választhatod ki a leginkább hozzád illő ördög botot saját magadnak, vagy ha ajándékba viszed, a kiszemeltre szabhatod. Fa, és üvegszálas, gyönyörűen díszített botok, kizárólag szilikon borítással. Reflexek, mozgáskoordináció, egyensúly, ütemérzék, ... Csak néhány terület, amire pozitív hatással van. - ajánlott 6 éves kortól.

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszakicikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés. Bizonyára nálad is akad néhány megunt holmi amit szívesen eladnál, annyiért amennyit kínálnak érte! De biztosan akad olyan régi tárgy is a birtokodban, aminek az értékével sem vagy tisztában. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megszabadulj megunt cuccaidtól, vagy lecsaphass egy-egy különlegességre. Regisztrálj a Bolhapiacon, és azonnal igénybe veheted, teljesen ingyenesen a szolgáltatásait. Legyél az elsők között, akik haszonnal, költségmentesen találnak egy kis keresetkiegészítést

Tuti menü