Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képregények, Kifestők Gyerekeknek képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Képregények, Kifestők Gyerekeknek - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képregények, Kifestők Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Képregények

Képregények

Az oldalon a képregények széles skálája megtalálható. A tartalomból: A képregény felfedezése, Lucky Luke, Rejtő Jenő: A 14 karátos autó, Nyócker - A képregény, Rozsomák: Adósság és becsület, A kőszívű ember fiai - képregény, Batman Hush, A gemini jelentés, Vertigo, Princess Ai, D, a vámpírvadász, Naruto, Nana, Démonnapló, Death Note, Bizenghast, Angyalok menedéke...

Kifestők, üvegmatrica minták

Kifestők, üvegmatrica minták

Az oldalamon található minták felhasználhatók üvegmatrica sablonnak, kifestőnek, színezőnek, és kartonból készült színes fali dekorációhoz. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek, minden ügyes kezű gyermeknek, felnőtteknek, édesanyáknak, pedagógusoknak és hobby matricafestőknek.

Lurkóbolygó

Lurkóbolygó

Kedves Látogató! Ezen az oldalon található, minden színező és játék ingyen letölthető és szabadon felhasználható. Az oldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy segítségére legyek a szülőknek abban, hogy gyermekük, hasznosan töltse szabadidejét. Az oldal nem csak a szabadidő hasznos eltöltésének nyújt segítséget, hanem az ismeretszerzéshez és a tanuláshoz is. Az oldal tartalmaz olyan játékokat is amelyet a gyermek egyedül használhat, de olyan játékötleteket is, amelyet, a szülök és gyerekek is együtt játszhatnak. Az oldal böngészéséhez jó szórakozást, a színezőkhöz kellemes időtöltést kíván az oldal szerkesztője.

Tuti menü