Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Csapatépítő - Diákoldal [6. oldal]
részletek »

Gyerek képes leírás: Csapatépítő - Diákoldal [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 516 db
Csapatépítő gyerekprogramok

Csapatépítő gyerekprogramok

Izgalmas gyerekprogramok, minden korosztály részére, a Sweet Escape Budapest jóvoltából. Teljes osztálykirándulásokat is le lehet bonyolítani segítségükkel, amely garantáltan örökre bevésődik a kicsik emlékezetébe. Egyszerűbb logikai feladatok megoldásával kell kijutniuk a gyerekeknek egy szobából. Szülinapokat is lehet szervezni, mely egy fél órás ünneplést tesz lehetővé a kijutós játék után, ahol a szervezők ingyen tűzijátékkal kedveskednek az ünnepelt számára. A helyszínt könnyen meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel és autóval is.

Csenge honlapja

Csenge honlapja

2004. -ben születtem Egerben. Jelenleg óvodába járok, úszni és táncolni tanulok. Néha szépségversenyekre és castingokra megyek, mert nagyon szeretek szerepelni.

Cseperedő Játszóház

Cseperedő Játszóház

Játszóházunkban 0-14 éves korig, gyermekbarát környezetben, vidám légkörű foglalkozásokat tartunk. A foglalkozásaink gyógypedagógus és konduktor irányításával zajlanak. A foglalkozásokat minden esetben megelőzi egy előre egyeztetett időpontú képességfelmérés. A felmérésen anamnézist veszünk fel a szülőkkel, így fontos tájékozódási pontokat kaphatunk a gyermek születésétől egészen az adott életkorig eltelt időszakról (mozgásfejlődés, kognitív funkciók, beszéd, szociális képesség stb...). A képességfelmérés második felében kerül sor a gyermek életkorához igazodó, standardizált teszt felvételére, ahol feltérképezzük a gyermek konkrét fejlettségi szintjét. A képességfelmérésen tapasztalt eredményekről a szülőket szóban és írásban is pontosan tájékoztatjuk, így képet kaphatnak gyermekük meglévő, támogatandó és kialakítandó képességeiről. A képességfelmérés alapján a gyermekhez igazodó, személyre szabott fejlesztési tervet készítünk, amit a foglalkozásokon a gyakorlatban is alkalmazunk. Az előre egyeztetett időpontú egyéni, illetve kiscsoportos foglalkozások 45 percig tartanak, s természetesen a szülők is részt vehetnek rajta.

Cseppkő Gyermekotthon

Cseppkő Gyermekotthon

A Cseppkő Gyermekotthon igyekszik a gyermekek szürke hétköznapjait színesebbé tenni. Rendszeresen tartanak tematikus programokat, amelyeken a gyermekek elfoglalják magukat a hétköznapokban. Ilyen programok például a különböző sport és kézműves foglakozások. Ezen kívül gyakran szerveznek külső programokat: leginkább a szponzoraiknak köszönhetően járhatnak el sport, kulturális és gyermek rendezvényekre. A nyár a táborozás ideje a Cseppkő Gyermekotthonban is, amikor a gyermekek az intézmény által szervezett táboron kívül más, külsős táborba is elmennek.

Cserebere.hu

Cserebere.hu

A cserebere.hu portál egy olyan oldal, ahol a klasszikus aukciós portálok funkciója keveredik a hagyományos, emberek közti pénz nélküli árucserével. A cserebere.hu funkcionalitását tekintve két részre bontható: * - egyrészt teret biztosítunk az adás-vétel lehetőségére, * - másrészt termékek és szolgáltatások pénzforgalom nélküli cseréjére is. Ennek megfelelően a cserebere felhasználói egyaránt lehetnek eladók és vevők, illetve cserélők. A cserebere.hu ügyfelei lehetnek mind magánszemélyek, mind gazdasági társaságok. A vállalkozások számára a cserebere.hu költséghatékony megoldást biztosít termékeik, berendezési tárgyaik, elfekvő árukészletük hatékony kiárusítására, valamint cseréjére. A cserebere.hu felhasználók széles körét éri el országosan, ezáltal azon cégek számára is ideális piactér, amelyek valamilyen szűk réteget kívánnak megcélozni, speciális termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal. Oldalunk szolgáltatásait igénybe vevők értékesíthetik, vagy elcserélhetik új vagy használt, feleslegessé vált tárgyaikat, vagy a szekrényben régóta heverő bontatlan ajándékaikat, illetve sok gyűjtő (bélyeg, telefonkártya, szalvéta, érme stb.) találkozóhelye is.

CsigaCsapat!

CsigaCsapat!

CsigaCsapat - mi ez az egész? Szia! Üdvözöllek a CsigaCsapat oldalain! A CsigaCsapat az interneten kószáló, magányos, gazdátlan állatok részére alakult. Hogy itt jószívű, gondos gazdikra leljenek, akik mindennap megetetik, megitatják, oktatgatják és NAGYON-NAGYON szeretik őket. Ugye te is ilyen vagy? Mégis, kik vannak itt? Nos, sajnos, már mindenféle állatot vesztettek el. Van itt csiga, sárkány, kutya, macska és persze TEVE is. Ők voltak az elsők, kik felbukkantak a sivatag sárga porában. Miután befogadtuk őket, jöttek a többiek... És azóta is csak gyűlnek, úgyhogy mára már alig győzzük befogadni őket. Ezért mindenféle segítséget, összes barátodat szívesen várjuk! Mit tud csinálni egy TEVE? Először is nemcsak teve lehet. Ne feledd, egy teve bármilyen aranyos, csak megrágja a bútort, hangosan horkant, és mindig a tűző napon menetel a sivatagban. Van itt sokkal kisebb, könnyebben kezelhető állat is, például a csiga. Persze, ha te olyan nagy vagy, hogy egy fékezhetetlen tevét is meg tudsz állítani fél kézzel, akkor nem fogjuk megtiltani neked, hogy AZT válaszd! Sőt, továbbmenve, mivel az állatok roppant értelmes lények, képesek megtanulni mindenféle trükköket. Az ter

Csigalétra

Csigalétra

Tisztelt Érdeklődők!! 2009. március 29-én 11 órától a Dunaplázában Gubás Gabi színművésznő és Pálfy Zsolt zeneszerző- szövegíró közös, Csigalétra című mesecsomagját mutatja be . A mesekönyv a hozzá mellékelt hangoskönyvvel már kapható a Libri, a Líra és Lant boltjaiban, valamint az Alexandra könyvesboltokban. A hangoskönyvben közreműködött Pogány Judit Kossuth-díjas érdemes művész.

Csillaghegyi Szamóca Gyermekház

Csillaghegyi Szamóca Gyermekház

A Szamóca Gyermekház nem csak alternatív gyermekmegőrző, készség - és képességfejlesztő centrum, és nem is szabadidő központ. Mégis mindhárom vonal megtalálható a szolgáltatatások között. Komplexitásunkat az adja, hogy széles és színes kínálatunk egymásra épülő területeket fog össze. A Szamócában szinte minden megtalálható, ami a családok mindennapjait segíti a gyermeknevelés területén.

Csodaceruza

Csodaceruza

Várjuk szülők, pedagógusok, könyvtárosok, könyvesboltosok, könyvkiadók, írók, illusztrátorok, szerkesztők és a gyermekkönyvek iránt elkötelezett fiatalok, egyetemisták, leendő óvónők és tanítónők megrendelését a Csodaceruza folyóirat 2009-es évfolyamának számaira. Szerkesztőség: Csodaceruza Szerkesztősége Budapest Alsó erdősor u. 34. II. 3. Telefon: 06-1-789-54-20 Mobil: 06-20-451-26-30 E-mail: csodaceruza@cs odaceruza.com

Hirdetés
CsodaJáték

CsodaJáték

Általános információ A Csodajáték webáruház üzemeltetője a W-Toys Kft. Cégünk a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi tevékenységét, csomagküldő kereskedelem folytatásához szükséges engedélyszámunk: 01-09-907065 Kiállító hatóság: Cégbíróság Ügyfélszolgálatunk címe: 1144 Budapest Füredi u. 74-76 Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 20/809-8400 20/809-8388 Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől szombatig reggel 9 és este 7 óra között fogadja hívásaikat. Ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartása: Hétfő - Péntek 10-16 Bizonyos esetekben a nyitvatartási időn kívül is van lehetőség a személyes átvételre, de ehhez időpont egyeztetés szükséges munkatársainkkal. Amennyiben nem találja meg a játékot amit szeretne,illetve információra van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akár telefon akár e-mail formájában! Ha tudunk segítünk! Elérhetőségek Központi e-mail cím: info@csodajatek.hu Ügyfélszolgá lati e-mail cím: info@csodajatek.hu Áruházunk internetes elérhetősége: www.csodajatek.hu

Csodajáték játék webáruház

Csodajáték játék webáruház

Csodajáték játékbolt az a játék webáruház ahol megtalálja gyermekének való játékait. Gyerekjáték közel 100 kategóriában. Nézze meg akciós termékeinket és vásároljon kevesebbért. Játékbolt ahol kedvére válogathat gyermek és Ön is a játékok között. Ügyességi, szabadtéri, autós, babás játékok. És ha ez mind nem lenne elég, akkor a különleges Disney és Thomas mesék játékait is megtalálhatja a Csodajáték gyerekjáték webáruház virtuális polcain.

Csodakert Óvoda

Csodakert Óvoda

Szeretettel várja az ön gyermekét is Budapest egyik legszebb, a természet közvetlen közelében fekvő helyén lévő óvodánk. Oktatási intézményünk bővelkedik a különféle kreatív és sportprogramokban, valamint játékos tanulási lehetőségekben. Fontosnak tartjuk a más kultúrák és nyelvek megismerését, ezért játékos formában vezetjük be a gyerekeket az angol nyelv rejtelmeibe. Gyakorló kertünkben a kicsit megismerkedhetnek a kert szépségeivel, úszótanfolyamunkon pedig elsajátíthatják az úszást is. Tudjon meg többet óvodánkról, látogasson el oldalunkra!

Csodálatos állatvilág

Csodálatos állatvilág

Élni és élni hagyni. Egy pozitív gondolkozás, a mai rohanó világban. A minket körülvevő állatvilág védelmének fontosságára világít rá az oldal. Hiszen minden emberben van jóság, és minden ember kötődik a természethez, csak mivel oly mértékben felgyorsult a világ körülöttünk, hogy ez nem lett annyira fontos számunkra. Az állatok védelme, és maga a természetvédelem minden embernek a felelőssége. Hiszen ha ezen a téren csak egy kicsit is körültekintőbbek vagyunk ,és tudatosul bennünk a természetvédelemnek a fontossága, akkor vesszük észre, hogy ha csak egy picit is változtatunk a mindennapi szokásainkon akkor már sokat tettünk annak érdekében a a minket körülvevő természet a lehető legkisebb módon sérüljön. Ha csak arra gondolunk, hogy akár a közlekedés során a piros lámpánál leállítjuk az autónak, már az sokat jelenthet, főleg ha ezt egyre több ember megtenné. Ilyen és hasonló természet védelemmel kapcsolatos témával foglalkozik az élni és élni hagyni oldal.

Csodasuli Játékbolt és Webáruház

Csodasuli Játékbolt és Webáruház

Játékboltunk a XV. kerületben található. Matematika társasjátékok, optikai játékok, fogaskerekes játékok, természetismereti játékok kipróbálhatók, üzletünkben megvásárohatók. Különleges, csak nálunk kapható Aranyfa könyveink (dr. Vekerdy Tamás ajánlásával) segítenek az olvasás tanulásban. Angolos könyveink, játékaink: Oxford Reading Tree könyvek, Read at Home könyvek, angol mesekönyvek,munkafüzetek. Különleges boszorkányos (Winnie) könyvsorozat, melyhez cd is tartozik. Ezenkívűl angol nyelvű társasjátékok, és sok más, az angol nyelv elsajátításához használható kiegészítők: kártyák, szó pattogató...

Cumisüveg füllel - Többféle folyáserősségű cumisüvegek

Cumisüveg füllel - Többféle folyáserősségű cumisüvegek

A babaetetés elengedhetetlen eszköze a cumisüveg. Az etetéshez és az itatáshoz a cumikhoz hasonlóan többféle cumisüveg közül választhatunk. A cumisüveget a baba képességeinek megfelelően kell kiválasztani, hiszen nem mindegy, hogy a cumisüveg cumija milyen folyáserősségű. Választhatunk latex vagy szilikon cumis változatot is.

Debrecen  Dr. Laboda Antal

Debrecen Dr. Laboda Antal

Dr. Laboda Antal vagyok. Cafeteria Költségcsökkentés Megtakarítás ScienNet Utalvány Vásárlási utalvány Munkáltatói utalvány Vásárlási rendszer Törzsvásárló Termékpartner Mindennapos vásárlás Vásárlás Törzsvásárlói rendszer Kedvezmény Árengedmény Olcsó Olcsóbban Keresetkiegészítés Kereskedő Online utalvány Másodállás Otthonimunka Pénzkereset Jövedelemkiegészítés Munka Befektetés Bankkártya Takarékosság Gazdagodjon meg költekezéseiből! Az emberek többsége fél a fogászati kezeléstől, és még ellenőrzésre sem szívesen megy el. Ennek legvalószínűbb oka a fájdalomtól való félelem. Rendelőnkben a kezelések fájdalommentesek, oldott, közvetlen hangulatban zajlanak, kellemes zene mellett. Pácienseinkkel telefonon egyeztetünk időpontot , így a várakozási idő minimális. Szakmai felkészültségünkre garancia, hogy a DOTE Fogorvostudományi kara gyakorlati képzőhelynek akkreditálta a rendelőnket a szakorvos jelöltek számára. Jómagam, európai uniós szakvizsgával és gyermekfogászati végzettséggel is rendelkezem. Keressenek fel bennünket bizalommal... Rendelő: 4028 Debrecen, Apafi u. 56 Telefon : (52)438-359 Mobil : 06-30-978-5636 Email : labodent.hu@gmail.com

Diákoldal

Diákoldal

Magunkról A diakoldal.hu az egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges rendelkezésére bocsátott adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja ki. A felhasználók által az oldalon elhelyezett tartalmakért a diakoldal.hu semmilyen felelősséget nem vállal, ugyanakkor fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az olyan tartalmakat, amelyeket az oldal céljaival összeegyeztethetetlennek ítélünk, előzetes figyelmeztetés nélkül töröljünk. Céljaink: Egyrészt egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol kialakulhat egy széles körű jegyzetbázis. Mindenki saját maga tölthet fel jegyzeteket. Ezeket bárki bármikor elérheti, egészen addig, amíg a jegyzet feltöltője le nem törli azokat. Másrészt biztosítani szeretnénk egy olyan helyet, ahol létrejöhet egy széleskörű, egyszerűen kezelhető könyvbázis annak érdekében, hogy könnyebben lehessen vevőt találni feleslegessé vált tankönyvekre, vagy éppen olcsóbban lehessen használt tankönyvekhez jutni. Harmadrészt az ingyenes regisztrációs lehetőséggel egy széles körű tanárbázisnak is szeretnénk otthont adni. Így amennyiben tanítanál, könnyen megtalálhatnak a diákok. Ha pedig tanulnál, könnyen, gyorsan és egyszerűen találhatsz magadnak megfelelő tanárt, legyen szó akár: * néhány alkalomról vizsga előtt, * hosszú távú nyelvtanulásról, * korrepetál

Tuti menü