Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Biorezonancia.org - Családilap [5. oldal]
részletek »

Gyerek képes leírás: Biorezonancia.org - Családilap [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 516 db
Biorezonancia.org kezelések

Biorezonancia.org kezelések

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat A SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

Boldog gyermek

Boldog gyermek

A honlap segítségével olyan ismereteket szerezhet, mely segít a gyermeknevelés során felmerülő érzelmi problémákat oldani. Ezáltal a szülő és a gyermek is eljuthat egy nyugodtabb, harmónikusabb állapotba. A szülő további hasznos útmutatást talál különböző tanulási, viselkedési és családi problémák esetén is.

Bon Zsúr Bohóc műsora gyerekeknek

Bon Zsúr Bohóc műsora gyerekeknek

Bohóc gyermekműsor ovisoknak. Játék, jókedv, sok nevetés ... ! Vidám, zenés csoportfoglalkozás teremben vagy udvaron. Az előadás végén minden gyerek lufiállatfigura ajándékot kap. Aki meg tudja mondani, hogy mi lesz a lufivirsliből, ha nem vacsora, az hazaviheti ajándékba. Most azt kell kitalálni, hogy melyik a világ legfélelmetesebb állata. Mert ugyebár az oroszlánnak lakat van a ketrecén, nem tud kijönni. A kígyóra pedig csomót lehet kötni, és akkor meg sem tud mozdulni. A legfélelmetesebb állat az, amitől a legtöbben sikítoznak a világon?., ez a kisegér?. kedves barátom!

Boomerang TV (angol)

Boomerang TV (angol)

Boomerang | Play free online games for kids and watch video clips featuring cartoon favourites from kids TV shows Tom and Jerry, Scooby-Doo and Garfield.

BravoStick ördögbotok

BravoStick ördögbotok

Az ördögbot egy ügyességi játék, zsonglőr eszköz. A játékos a két terelő botot tartja a kezeiben és azokkal irányítja, egyensúlyozza, pörgeti a bojtos fejű vagy kónikus pálcát. Számtalan látványos trükköt lehet elsajátítani és kitalálni, ami jó szórakozást nyújt a játékosnak és a közönségének is. A Bravo Juggling több éve népszerűsíti az ördögbotozást, a zsonglőrködést és a szabadidő aktív eltöltésére ösztönzi a fiatalokat, olyan mozgásformát mutat meg a gyerekeknek, amelyet önfeledten élvezhetnek, és önként választanak a számítógépezés vagy a tévézés helyett. A hagyományos virágbotokon kívül bőrbojtos és háromágú ördögbotokat is árulunk. Ezenkívül gyártunk szilikon bevonatú kónikus ördögbotot és mini ördögbotot ujjtrükkökhöz! És nálunk ördögbotos póló is kapható.

Büntetésről és jutalmazásról

Büntetésről és jutalmazásról

Írta: Meszesán László Szakemberek véleménye szerint az igazi nevelés már születésünk pillanatától jelenik meg, holott igazán az első megnyilvánulásai csak az óvodáskorban mutatkoznak. A büntetés és jutalmazás eszközeit szokták a szülők leginkább alkalmazni, ám igen gyakran helytelenül, vagy éppen aránytalanul. Sokan úgy vélik, hogy a jutalmazással és a büntetéssel igazán nincs is semmi gond: a helyes magatartást megjutalmazzuk, a helytelent pedig megbüntetjük. A dolog azonban nem ilyen egyszerű. Eredményes és hatásos nevelést csak helyesen alkalmazott jutalmazással és büntetéssel érhetünk el. A büntetésről A büntetések alkalmazásánál még napjainkban is a szülők rendszerint három módszer közül szoktak választani: tárgymegvonás, énmegvonás és - bár napjainkban már talán annyira nem jellemzően - fizikai büntetés. Tárgymegvonásos büntetés - az elkövetett vétektől többé-kevésbé független - gyermeki örömforrás rövid vagy hosszú idejű megvonása szokott lenni. (pl.: egy hétig nem nézheted a tévét") ovibuntetes.jpg A legsúlyosabb és a legveszedelmesebb a három fajta közül a fizikai büntetés, aminek következtében a gyermekben rendszerint rejtett vagy nyílt ellenállás, indulat alakul ki. Az énmegvonással, a szeretet megvonásával és az ettől való félelem felébresztésével szokták a szülők gyermeküket rávenni a viselkedési szabályok betartására.

Bűvész műsor gyerekeknek

Bűvész műsor gyerekeknek

Jónás Márton 'Marchello' Exkluzív Bűvészete gyermekrendezvények, szülinapi zsúrok színesebbé tételéhez. A bűvész pár perces műsortól az egész estés show-ig vállal fellépéseket. Garantált szórakozás kisebb és nagyobb gyerekek számára egyaránt és a szülők sem fognak unatkozni a látványos és interaktív bűvész show alatt.

Bűvésziskola

Bűvésziskola

Hegyaljai Sándor bűvész slágerprodukciója: hogyan varázsoljuk le a bugyit egy önként jelentkező hölgyről. Kicsiknek és nagyoknak további szórakoztató, látványos mutatványokkal állok rendelkezésére. KAPCSOLAT Mobil: 20/397-3135

Carmel Shop Webáruház

Carmel Shop Webáruház

Carmel Shop Webáruház - A Minőség Megfizethető. Babatermékek,Kismama Termékek,Háztartási Szerek,Egészségügyi Termékek,Illatszerek,Állatgondozás,Borot válkozás,Autós Kellékek,Ajándékcsomagok,Hajápolás és még számtalan nélkülözhetetlen termék egy helyen. 10.000 ft felett Ingyen Házhozszállítás Budapest egész területén. Kismamáknak,családanyáknak ,egyedülállóknak,idősebbeknek,és mindenkinek akinek tehert jelent sajátmaguk,családjuk,otthonuk tisztaságához elengedhetetlen különböző termékek beszerzése és gyermekük boldogságához,mindennapjához,egészségéhe z nélkülözhetetlen cikkek bevásárlása .Nincs ideje,kedve,autója vagy energiája,hosszas sorokat végigvárni a tömegben?Budapest egész területén és a későbbiekben az egész országban házhozszállít a Carmel Shop.Ha nem találja a boltokban amit már régóta keres,tekintse meg a webáruház folyamatosan bővülő termékkínálatát.

Hirdetés
Cartoon Network

Cartoon Network

A Cartoon Network Magyarország a legjobb hely olyan ingyenes online játékok, videók és kedvenc tévémusoraid számára, mint a Ben 10, Chowder, Robotboy, Chop Socky Chooks és a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak. Rajzfilmek: A Görcs-Ikrek Az Edzőtársam Egy Majom Bakugan Ben 10 Billy És Mandy Kalandjai A Kaszással Bátor, A Félénk Kutya Dexter Laboratóriuma Ed, Edd És Eddy Hi Hi Puffy Amiyumi Jelszó: Kölök Nem Dedós Johnny Bravo Juniper Lee László Tábor Mucha Lucha Pindúr Pandúrok Robotboy Scooby-Doo Squirrel Boy Star Wars: The Clone Wars Stormhawks Szamuráj Jack Szuperdod Kalandjai Tini Titánok Tom És Jerry Álmok Háza

Cifra Palota

Cifra Palota

A CIFRA PALOTA című video

Cimbora Folyóirat

Cimbora Folyóirat

Cimbora Kíváncsi diákok lapja Szórakoztató irodalmi-kulturális folyóirat 10-15 éves diákoknak Főszerkesztő: Farkas Kinga Szerkesztő: Szonda Szabolcs Munkatársak: Béres Károly, Bogdán László, Csillag István, Forrai Tibor, Keszeg Ágnes, Keszeg Vilmos, Kónya Éva, Köllő Zsolt, Szántai János, Zsigmond Győző, Vetró Bodoni Barnabás Nyomtatott változat Borítóterv: Csillag István Tipográfia és tördelés: Horváth Zita és Kopacz Attila Prepress: Cova Design Studio, Sepsiszentgyörgy Honlap Arculat: Kispál Attila Webfejlesztés: ConstantinStudio Cimbi-rajzok: Csillag István Kiadó: Cimbora Alapítvány, Sepsiszentgyörgy, Románia Email: cimboramail@gmail.com Postacím: Sajtó utca 8/a, 520064, Sepsiszentgyörgy, Románia © Cimbora Alapítvány A honlap tartalmának teljes vagy részbeni újraközlése, a képek felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet.

Cirque du Soleil Magyarországon

Cirque du Soleil Magyarországon

A világ leghíresebb cirkuszi társulata újra Magyarországon December 8-12.-ig Budapesten a Sportarénában. Jegyek már kaphatók! Az előadást az teszi egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, viszont nagyban támaszkodik mozgásművészek és akrobaták munkájára. A Cirque du Soleil (kivételesen ugyanezen név alatt publikált) zenéi semmiben sem hasonlítanak a hagyományos cirkuszban megszokott dallamvilághoz. A világzene, a tangó, az experimentális zene, a new age, a new wave, vagy a pop rock között mozogva, a René Dupéré és Benoît Jutras komponálta zenék legalább annyira elbűvölők, andalítók, mint dinamikusak.

Colief cseppek

Colief cseppek

A csecsemőkori hasfájás, éjszakai sírás oka a legtöbb esetben a baba bélrendszerében képződő gáz, mely feszítve a beleket, fájdalmat okoz. A Kólika Wessel ? féle kritériumai: - A baba kevesebb, mint öt hónapos - A baba sokat sír, több mint három órán át - Mindig sír etetés után - A baba este 6 óra után és éjjel sír a legtöbbet - A baba három vagy több napot sír egy héten - A baba elmúlt három hetes - A baba sír, és nincs egyéb betegségre utaló tünet a háttérben - Ha a baba sírása: intenzív és elhúzódó, arca kipirult, a lábait egyenesbe húzva pocija feszes, kemény tapintású, duzzadt és gázzal telt, kezét ökölbe szorítva tartja Az évek során a kólika okának feltárására számos kutatást folytattak. A vizsgálatok eredménye, hogy a kólika oka gyakran az élettani átmeneti laktóz intolerancia, azaz a laktáz enzim átmeneti hiánya lehet. Ez az enzim bontja le a tejcukrot ? laktózt ? és természetes módon a szervezetünkben jelen van. Laktóz (tejcukor) található mindenben, amit a baba élete első hónapjaiban eszik, így az anyatejben és a tápszerekben. Egyes szakemberek úgy vélik, hogy a kólikás fájdalmat kísérő hosszan tartó sírás a babák emésztőrendszerén

Crystal Child gyermekvitaminok

Crystal Child gyermekvitaminok

A Flavin7 és Flavin77 webáruházban étrend-kiegészítők és Crystal Complex termékek széles választékát találja. Válogasson kényelmesen a különböző élelmiszerek, kozmetikumok, Crystal Silver Natur Power, Nano Gold, Bio-Active csírák, természetes ásványi anyagok, nyomelemek, gyerekvitaminok, Flavin7, Flavin 77 termékek közül. Termékeink kiválóak a szív- és érrendszer megerősítésére, vérnyomás problémákra, immunrendszer erősítők, energetizálják a szervezetet, megerősítik az idegrendszert ezen kívül helyreállítják többek között a megfelelő koleszterinszintet. Nálunk minden terméket raktári áron tud megvásárolni. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén csomagját a GLS futárszolgálat ingyenesen szállítja házhoz ezen felül törzsvásárlói kedvezmények várják webáruházunkban!

Családi Hírnök

Családi Hírnök

A lap profilja: Színes, az élet számos területét érintő, főleg családanyáknak szóló magazin, amely azonban kitér más családtagokat érdeklő területekre. Kiemelt témáink, rovataink: - Család (gyereknevelés, párkapcsolat); - Lelkivilág (pszichológia, motiváció); - Kultúra (gyermek színdarabok, kirándulás, utazás); - Életmód (egészség, sport).

Családilap

Családilap

Családilap Szerkesztőség: Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 49. Levelezési cím: 1539 Budapest, Pf.:660 Telefon: 225-2395, Fax: 225-2399 E-mail: pf@csaladilap.hu

Tuti menü