Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Baba - Bihari [4. oldal]
részletek »

Gyerek képes leírás: Baba - Bihari [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 516 db
Baba, gyermek egészség

Baba, gyermek egészség

A vitaminsziget.com útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Bababolt

Bababolt

Cégünk sok - sok éve foglalkozik a kisbabák kényelmével. Egy kisbaba gondozása nagy felelősség, ám annál nagyobb örömet hoz a család életébe. Már a terhesség korai szakaszában érdemes megvásárolni az ehhez szükséges termékeket. Nálunk kedvező áron juthat a legszükségesebb dolgokhoz! Biztonsági gyermekülések, babakelengyék, szoptatási segédeszközök, bababútorok és babajátékok internetes forgalmazója. Keressen meg minket az interneten is! Dekoratív oldalunkon könnyedén eligazodhat, továbbá jól szemléltető képeket találhat minden egyes termékhez. Keressen fel minket áruházainkban is! Dombóváron is Szekszárdon egyaránt várjuk Tisztelt Ügyfeleinket, továbbá bármilyen gyermekgondozással kapcsolatos kérdésben készséggel segítünk. Neobaby - egy új korszak a babák életében.

BabaCity : Gyermekáruház Székesfehérvár

BabaCity : Gyermekáruház Székesfehérvár

* Autósülések * Bababiztonság * Babakocsik * Babaszobák * Babykompok * Bébiörző * Etetőszékek * Gyermek ruházat * Hinták * Járókák * Kád, Kádállvány Termékek * Kiegészítők * Kiságyak * Kókuszmatrac * Légzésfigyelő * Pelenkázók * Táplálkozás * Utazóágyak

Babajátékok-gyerekjátékok

Babajátékok-gyerekjátékok

Babajátékok és hinták nagy választékban! Nagyon sok márkájú és típusú játék és játéktartó van raktáron, de nem mindegy, hogy melyiket választod. Mindenki más szempontrendszer szerint választ, mi megpróbálunk segíteni Neked! Hogy milyen a jó a játék és játéktartó, és mire fontos odafigyelni? Szakértő kollégáink segítik játék- és játéktartó választásodat, ha befáradsz bababoltunkba. A webshopunkban látható játék és játéktartó kínálat, bár eléggé bőséges, akár egy játék webáruház, mégis csak töredéke az üzletünkben kaphatónak!

BabaLap

BabaLap

A Babalap.com nem egy webáruház! Weblapunkon több üzlet kínálatát is megtalálja, a termékekről érdeklődni, illetve megrendelni a bolt webáruházában lehet. Kattintson rá a kiválasztott termékre, majd az "Irány az üzlet" gombra. A Bababolt kereső menüpont alatt további üzleteket is kereshet. Az oldalt üzemelteti: Ace Studio Kapcsolattartó: Székely Dániel 06 70 315 69 09 info@babalap.com Kereskedőkne k szóló ajánlatunk a Médiaajánlat menüpont alatt található.

Babaszafari Bababolt és Webáruház

Babaszafari Bababolt és Webáruház

Gyors kiszállítás, pontos ügyfélbarát ügyintézés, jó termékek remek bababarát árakon, folyamatos akciók, valódi szervizháttér, hatékony és gyors garanciális ügyintézés, szakértő tájékoztatás, széles árukínálat, amit nyújtani tudunk Neked! Ezen dolgozik hozzáértő csapatunk a hét minden napján, hogy a babakelengye-vásárlás, babavárás tényleg csak öröm legyen!

Babaszoba-Dekor

Babaszoba-Dekor

Ezt az oldalt azért hoztam létre, mert hobbim a gyerekszoba falfestés. Sokan mondták, tetszik nekik is. Mivel van 2 kislányom, elég nehéz lenne egyenlőre eljárni festeni. Arra gondoltam, ki kellene találni valamit, ami lehet szép, és postán is könnyen elküldhető. Ekkor a dekorgumit választottam anyagnak. A figurák A/4-es lapon vannak fotózva,és mindegyik hátoldalán 2 oldalú ragasztó van. Így szinte bárhova feltehető. De most nem is írok mást. Beszéljenek helyettem a munkáim. Kriszti

Bábszínház - gyermekmesék bábokkal

Bábszínház - gyermekmesék bábokkal

Ki ne emlékezne a különleges bábos mesékre? Megismerhetjük az elterjedt, és ritkább meséket is bábos előadásban az oldalon. Fontos, hogy különböző, és készségfejlesztő mesékkel találkozhatnak a gyermekek az oldalon, ugyanis ennek köszönhetően fejlődik a szókincs, a képzelő erő is, amit későbbiekben az iskolában és az élet más területein is alkalmazhatnak. Ismerjék meg oldalunk, legyenek Önök is visszatérő vendégeink egy jó mesére. Bábszínház, hogy a régi időket is felelevenítsük és a felnőttek is újra gyerekek lehessenek csemetéikkel együtt.

Barbie

Barbie

Barbie egyike a legkelendőbb divatbabáknak. Előállítója a Mattel Inc; az 1959-ben indított játék mai napig jelentős bevételi forrása. A teremtőjének egy amerikai üzletasszonyt, Ruth Handlert (1916-2002) tartják, akit egy német baba, a Bild Lilli ihletett meg. Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része, több vita és per témája, ami során több alkalommal parodizálták a baba köré épített fiktív életmódot. Az idő során természetesen Barbie-nak is egyre több konkurenciával kellett szembenéznie a saját kategóriájában. Ruth Handler lánya, Barbara játékát figyelve vette észre, hogy gyermeke szereti a papírbabákat felnőtt ruhákba öltöztetni. Abban az időben a legtöbb gyermekjátékbaba gyermeket ábrázolt. Ruth ezt a piaci rést felfedezve megosztotta elképzelését egy felnőtt öltöztetőbabáról férjével, aki a Mattel játékvállalat egyik alapítója volt. A férfi azonban nem látott lehetőséget az ötletben. Egy 1956-os európai út során, amit gyermekeikkel, Barbarával és Kennethtel tettek, Ruth rátalált egy német játékbabára, a Bild Lillire. A felnőtt alakú Lilli baba pont olyan volt, mint amilyen Handler képzeletében megjelent, ezért vett belőle hármat. Egyet a lányának adott, a többit pedig elvitte a Mattelhez. A Lilli baba egy népszerű képregényhősön alapult, akit Reinhard Beuthin rajzolt a Die Bild-Zeitung számára. Lilli öntudatos nő volt, aki tudta, mit akar és nem habozott lépéseket tenni álmai valóra váltásáért. A Lilli babát 1955-ben hozták forgalomba Németországban, és habár eredetileg nem gyerekjátékként került a polcokra, hamar kelendő lett a kislányok között, akik élvezték, hogy számos különböző ruhába lehetett öltöztetni. Az Egyesült Államokba való visszatérése után Handler asszony elkezdett dolgozni a baba dizájnján a tervező Jack Ryan közreműködésével. A baba új nevet kapott: Ruth lánya után Barbie lett. Debütálása a New York-i American International Toy Fairen zajlott 1959. március 9-én. Ezt a napot szokás Barbie hivatalos születésnapjaként emlegetni. A Mattel megvette a jogokat 1964-ben a Bild Lilli babához, amit követően a Lilli gyártását beszüntették. Az első Barbie baba fekete és fehér zebracsíkos úszódresszt hordott, és lófarokba fogott frizurát; két verzióban volt kapható: szőke és barna hajjal. A baba, mint Tinédzser divat-modell került forgalomba, a ruháit a Mattel divattervezője: Charlotte Johnson kreálta. Az első Barbie-kat Japánban gyártották le, a ruháikat is ott varrták. Az első évben körülbelül 350 000 darabot adtak el.

Hirdetés
Barbie játékok

Barbie játékok

Barbie egyike a legkelendőbb divatbabáknak. Előállítója a Mattel Inc; az 1959-ben indított játék mai napig jelentős bevételi forrása. A teremtőjének egy amerikai üzletasszonyt, Ruth Handlert (1916-2002) tartják, akit egy német baba, a Bild Lilli ihletett meg. Barbie majd 50 éven keresztül volt a játékpiac fontos része, több vita és per témája, ami során több alkalommal parodizálták a baba köré épített fiktív életmódot. Az idő során természetesen Barbie-nak is egyre több konkurenciával kellett szembenéznie a saját kategóriájában. Története [szerkesztés] Sindy Edwardian Ruth Handler lánya, Barbara játékát figyelve vette észre, hogy gyermeke szereti a papírbabákat felnőtt ruhákba öltöztetni. Abban az időben a legtöbb gyermekjátékbaba gyermeket ábrázolt. Ruth ezt a piaci rést felfedezve megosztotta elképzelését egy felnőtt öltöztetőbabáról férjével, aki a Mattel játékvállalat egyik alapítója volt. A férfi azonban nem látott lehetőséget az ötletben. Egy 1956-os európai út során, amit gyermekeikkel, Barbarával és Kennethtel tettek, Ruth rátalált egy német játékbabára, a Bild Lillire. A felnőtt alakú Lilli baba pont olyan volt, mint amilyen Handler képzeletében megjelent, ezért vett belőle hármat. Egyet a lányának adott, a többit pedig elvitte a Mattelhez. A Lilli baba egy népszerű képregényhősön alapult, akit Reinhard Beuthin rajzolt a Die Bild-Zeitung számára. Lilli öntudatos nő volt, aki tudta, mit akar és nem habozott lépéseket tenni álmai valóra váltásáért. A Lilli babát 1955-ben hozták forgalomba Németországban, és habár eredetileg nem gyerekjátékként került a polcokra, hamar kelendő lett a kislányok között, akik élvezték, hogy számos különböző ruhába lehetett öltöztetni. Az Egyesült Államokba való visszatérése után Handler asszony elkezdett dolgozni a baba dizájnján a tervező Jack Ryan közreműködésével. A baba új nevet kapott: Ruth lánya után Barbie lett. Debütálása a New York-i American International Toy Fairen zajlott 1959. március 9-én. Ezt a napot szokás Barbie hivatalos születésnapjaként emlegetni. A Mattel megvette a jogokat 1964-ben a Bild Lilli babához, amit követően a Lilli gyártását beszüntették. Az első Barbie baba fekete és fehér zebracsíkos úszódresszt hordott, és lófarokba fogott frizurát; két verzióban volt kapható: szőke és barna hajjal. A baba, mint Tinédzser divat-modell került forgalomba, a ruháit a Mattel divattervezője: Charlotte Johnson kreálta. Az első Barbie-kat Japánban gyártották le, a ruháikat is ott varrták. Az első évben körülbelül 350 000 darabot adtak el.

Batman

Batman

Batman (eredetileg the Bat-Man, magyar fordításban olykor a Denevérember) egy kitalált szereplő, szuperhős a DC Comics képregényeiben. Első megjelenése a Detective Comics 27. számában volt 1939 májusában. A szereplőt Bob Kane rajzoló és Bill Finger író alkotta meg, bár hivatalosan csak Kane neve szerepelt a képregényfüzetben. Batman titkos személyazonossága Bruce Wayne, a milliárdos gyártulajdonos, playboy és emberbarát. Wayne gyermekként szemtanúja volt szülei meggyilkolásának, mely arra sarkallta, hogy testben és tudásban egyaránt eddze magát, hogy végül denevért mintázó öltözékét magára öltve harcoljon a bűn ellen.[1] Batman tevékenységeinek színhelye Gotham City, egy kitalált amerikai nagyváros, ahol segítői, mint például társa, Robin és lakája, Alfred Pennyworth támogatásával veszi fel a harcot a környék gonosztevőivel, akiknek többségét filmek és a ponyvairodalom szereplői ihlették. Ellentétben a legtöbb szuperhőssel, Batman nem rendelkezik emberfeletti képességekkel; ehelyett a bűnüldözésben tudását, testi erejét, nyomozói tehetségét, a tudomány és a technika vívmányait valamint a megfélemlítés erejét használja fel. Batman nem sokkal első megjelenése után igen nagy népszerűségre tett szert, és 1940-től már a nevét viselő képregényfüzetben jelentek meg kalandjai. A korok változásával a szereplő újabb és újabb megközelítésben tűnt fel. A kései 1960-as évek Batman című televíziós sorozata egy abszurd és bizarr légkört hozott létre a szereplő körül, melynek hatása a sorozat befejezése után még éveken át megmaradt. Számos alkotó dolgozott azon, hogy a szereplő visszatérjen sötét gyökereihez, melynek tetőpontja a Frank Miller által írt és rajzolt Batman: The Dark Knight Returns című minisorozat volt. A Tim Burton rendezésében készült, nagy sikerű 1989-es Batman és a 2005-ben, Christopher Nolan által rendezett Batman: Kezdődik! című filmek szintén hozzájárult a szereplő ismételten növekvő népszerűségéhez.[2] A kulturális szimbólummá vált Batmant számos médium átdolgozta, így rádió- és televíziós sorozatokban, filmekben valamint reklámtermékek formájában világméretű ismertségre tett szert.

Bátor Tábor Alapítvány

Bátor Tábor Alapítvány

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás programokat szervez súlyos betegségekben (mint például cukorbetegségben, vérzékenységben, daganatos valamint krónikus ízületi betegségben) szenvedő gyerekek és családjaik számára már 11 éve. A Bátor Tábor Alapítványról többet is megtudhat, ha felkeresi honlapunkat.

Bebe tv (angol)

Bebe tv (angol)

Tünde Morar Tematik Kabel Kft. 2049 Tétényi út 15. Diósd, Hungary (+36) 23-370-769

Beck Andrea - A Titoktündér

Beck Andrea - A Titoktündér

Beck Andrea - A Titoktündér Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek a pozitív gondolkodásról, önbizalomról és megannyi másról, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen. Egy mese, melyben nincsenek robotok és halálfejek, sem fegyverek, űrlények vagy topmodell kinézetű teremtmények. Nincs benne csúnya beszéd sem, és a bugyuta, értelmetlen, semmitmondó történések is kimaradtak. Hogy mi az ami megmaradt? Varázslatos mesevilág egy különleges mesekönyvben, mely szórakozás és hasznos segítség szülő és gyermek számára. Többek között, HA: kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, kistestvér születik, netán elveszít valamit.

Bigyoo-Tartalom ellenőrző

Bigyoo-Tartalom ellenőrző

Gyermekbarát honlapok minősítő rendszere önkéntes alapon működik. A jelenleg felsorolt és a linkajánlóban megtalálható internetoldalak az MTE által minősítésre ajánlott oldalak. A kezdeményezést elindító szervezetek feltételezik, hogy mindenki aki a minősítő eljárás elindítását kéri az általa üzemeltetet weboldalra, alaposan megismerkedett a kezdeményezés szándékaival és feltételrendszerével, aminek részletes leírása itt található. A minősítő eljárásra való jelentkezés nemcsak egy meghatározott weblap elbírálását kéri, hanem annak a szándéknyilatkozatnak az elfogadását és támogatását is jelenti, amit kezdeményezést elindító szervezetek fogalmaztak meg a minősítő rendszer céljairól. A szándéknyilatkozat pontos szövege itt található. A minősítő eljárás elindításához csak néhány adatokat kell feltölteni az erre szánt weboldalon. Az eljárásnak szüksége van az oldal pontos címére, a kapcsolattartó nevére, email címére, opcionálisan telefonszámára, a weboldal tulajdonosának nevére, ha az nem egyezik meg a kapcsolattartójával. A minősítő eljárás maximum tizenöt napig tart, és annak eredményét a minősítést kérő által megadott email címre küldik el, ami sikeres minősülés esetén magába fo

Bihari Lazane Maria, független Usborne terjesztő

Bihari Lazane Maria, független Usborne terjesztő

If you are looking for the right Usborne book for your child, there are lots of ways I can help. You can buy online or, if you are interested in having an Usborne partyor event, you can enjoy additional benefits such as, exclusive special offers, discounts and even free books. Ha a megfelelő Usborne könyvet keresi gyermekének, több módon is segíthetek Önnek. Vásárolhat a weboldalamon, de ha Usborne könyv partinak vagy rendezvénynek szeretne a házigazdája lenni, akkor további kedvezményeket is kaphat mint például különleges ajánlatok, kedvezmények, akár ingyen könyvek. Children's books make a great gift idea at Christmas and all year round. Toys can break or go out of fashion, but a good book is a lasting treasure that can be enjoyed again and again. Usborne have been producing children's books for over 40 years and have a range that is suitable from birth all the way through to the teenage years. Karácsonyi vagy egyéb alkalmakra a gyerekek számára a könyv a lehető legjobb ajándék. A játékok eltörnek, vagy kimennek a divatból, de egy- egy jó könyvet újra és újra élvezhetünk.

Tuti menü