Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: XP Ékszer - Zsebpénz [31. oldal]
részletek »

Gyerek képes leírás: XP Ékszer - Zsebpénz [31. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 516 db
XP Ékszer gyerekeknek is!

XP Ékszer gyerekeknek is!

Exkluzív ékszerek nem csak felnőtteknek. Széles választékunkban talál gyermek mérető ékszereket. Megannyi kis méretű nyaklánc, gyűrű található kínálatunkban, mellyel gyermekét is csinosíthatja. Ráadásul teljesen antiallergén anyagokból készült, így a csöppségek egészségét nem veszélyezteti. Az XP ékszer webáruház gyermekeire is gondol!

XVII. ker.Kids Club

XVII. ker.Kids Club

Nemzetközi háttérrel rendelkező országos nyelviskola képviseteként nyelviskolánk a XVII. kerületben szervez képességfejlesztő játékos angol nyelvtanfolyamokat 3-14 éves korú gyermekeknek óvodákban, iskolákban és közösségi házakban.A 2-4 éves gyermekeket is várjuk -egy felnőtt társaságában - zenés, mocorgós foglalkozásainkra. Nyáron napközis táborokat szervezünk. Nyelvtanulás? Gyerekjáték!

Zabszalma együttes honlapja

Zabszalma együttes honlapja

Gyerekmuzsika világzenei alapon Egy olyan zalaegerszegi együttesről van szó, melynek tagjai már sokféle zenekarban játszottak, többnyire jazzt, soult, vagy éppen folkot. Ez meg most amolyan gyerekmuzsika. 'Égvilággá dalolom' címmel a közelmúltban jelent meg első cédéjük, nem csak gyerekeknek! Versikékkel és találós kérdésekkel terelgetik az aprónép fantáziáját dalról - dalra, bevonva őket a játékba. Első hallásra valóban bekúsznak a képbe gyermekkorunk hímzett ingű daloló kedvencei, macskanadrágos ovisok kezét fogva. Az elsárgult archív kép azonban némi nosztalgia után elillan, mert ez azért mai zene, színes hangszereléssel. És ha 'csak' gyerekdalokról is van szó, ma is ugyanolyan fontos, hogy igényes, tartalmas és szórakoztató zenét kapjanak a gyerekek, olyan szövegvilággal, ami róluk, nekik szól, s persze mindez legyen ritmusos és élő hangszereken játszott. Az 'Égvilággá dalolom' - a szerzőket idézve - kicsit kevert lett. Amolyan világzenés. Van benne népzene, blues, reggae, meg jazz is. Lemezbemutató koncertsorozatukon így egy zeneileg változatos, szövegében bravúros, nemcsak gyerekeknek szóló műsort láthat és hallhat a közönség.

Zafirah Palma

Zafirah Palma

Sziasztok! Zafirah Palma vagyok. 2008. január 4-én születtem Budapesten. Ez az oldal rólam szól - főleg képekben - születésemtől napjainkig.

Zooloretto társasjáték

Zooloretto társasjáték

A Zooloretto társasjáték játékosainak mindegyike egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél látványosabb állatokkal, valamint fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokkal magához vonzza a látogatókat. A játékosok egymás után húzzák fel a lapokat, amiket aztán elhelyezhetnek az állatkertjükben. Külön pont, ha egy hímnek és nősténynek gyermeke születik, ami még több látogatót vonz. De a játék során arra is vigyázni kell, hogy az állatkert szabad mezői gyorsan megtelnek, és a fölösleges példányokat nem könnyű eladni a szomszédos állatkerteknek. A Zooloretto könnyed taktikai játék, egyszerű szabályokkal, de mégis izgalmas játékmenettel, 2-5 játékos számára. A Zooloretto a 2007-es év játéka Gratulálunk Michael! Csodálatos családi játék lett az idei év társasjáték győztese: Michael Schacht, a Zooloretto szerzője régi róka a szakmában, de ekkora elismerést sok jó játék után most először kapott. Az ABACUS kiadó redaktora (nem traktor, hanem játék szerkesztő), Joe bácsi is örül most, miután a Zooloretto az ő konyháján készült, és nem kell idén a használt Év Játékok piacára mennie. Tudta mit csinál: a játék nagyon egyszerű, de trükkös és izgalmas. Kellem

Zsebpénz módszerek

Zsebpénz módszerek

Minden szülő életében eljön a nap, amikor kisgyermekének zsebpénzt kell adni. Sok szülőben az is felmerül, hogy jó, de hogyan, milyen rendszerben? Mennyi pénzt adjak neki, mennyire legyen ez szabadon elkölthető? Oldalamon, leírom neked, hogy én hogyan csinálom, mennyi pénzt adok, milyen rendszert találtam ki a zsebpénzre. Tudtad, hogy a zsebpénzzel fejleszted gyermeked pénzhez való viszonyát? Sőt megtaníthatod takarékoskodni is, érezni fogja a pénzt súlyát, hogy mennyivel másabb, amikor a saját pénzét költi és amikor mást pénzét költi. Kattints a linkre a folytatásért

Tuti menü