Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Gyerek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 516 db
 Dioné Gyerekékszerek

Dioné Gyerekékszerek

Gyönyörűszép ékszerek kislányoknak és nagylányoknak fából, filcből, gyöngyökből, fémből. Ékszerdobozok többféle méretben.

 Fejlesztőkuckó

Fejlesztőkuckó

A honlap segítséget nyújthat a szülőknek, akinek megkésett mozgásfejlődésű, fogyatékkal élő gyermekük van és természetesen minden anyukának és apukának, aki érdeklődik a gyermeke fejlődése iránt. Tapasztalataim szerint nem minden esetben kapnak megfelelő felvilágosítást gyermekük fejlődésmenetéről. Cikkek címszó alatt olvashatnak a gyermekek normál ütemű fejlődéséről, a fejlődés során esetlegesen felmerülő problémákról, ezek megoldási módjairól, az iskolaérettség feltételeiről, stb. A terápiák menüpontban megismerkedhetnek az általam végzett terápiák mellett egyéb mozgás- és értelmi fejlesztésben használatos módszerek rövid leírásával. Webnaplómban időről-időre olvashatnak érdekes témákról rövid összefoglalót. Szakmai, személyes és egyéb számomra fontosnak tűnő területekről, melyet szeretnék megosztani Önökkel. Munkámmal segíteni szeretném a szülők tájékozódását a terápiák, fejlesztések útvesztőjében. Emellett tanácsaimmal, szaktudásommal támogatatom a szülőket gyermekeik fejlesztésével kapcsolatban mind a fórumon mind tanácsadásaimon. A kollégáim, társszakmák képviselői, hallgatók is találhatnak érdekességeket az oldalon. A későbbiekben cikkek menüpont alatt tovább bővítem

100 legjobb ingyen online

100 legjobb ingyen online

Ingyenes játszható legjobb online játékok! Ingyen játékok minden mennyiségben! A legjobbak! Kattints és játsz! Minden klasszikus játék is!!! Regisztráció nélkül! Nem kell letölteni, telepíteni! Online játék kínálatunk folyamatosan bővül! Térjen vissza naponta!!! Csak sokszor kipróbált, végigjátszható jól működő játékok kerülhetnek fel az oldalra!

1000 Kisvirág Millefiori Üvegékszerek

1000 Kisvirág Millefiori Üvegékszerek

A Millefiori medálok elkészítésekor az üvegszálakat feldarabolják, egymás mellé helyezik egy formába, majd a kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok. A színes üvegszál-keresztmetszetek hasonlítanak sok ezer apró virágra. Minden egyes üvegékszer egyedileg, kézi munkával készül, nincs két teljesen egyforma üvegékszer.

1001 Játék Letöltés

1001 Játék Letöltés

Szeretnéd letölteni a flash játékokat? Egyszerűen letöltheted a következő képpen! Nyisd meg Firefoxal a jatekletoltes.blog.hu oldalt >>>Válaszd ki a kívánt játékot és nyisd meg >>>Ha betöltődött akkor nyisd meg az >>>Eszközök >>>Oldal adatai >>>És ott a Média fület válaszd. Jelöld ki a letöltendő játék .swf kiterjesztésű fájlt, majd kattints a Mentés másként gombra. A letöltött játékokat szintén Firefoxban érdemes megnyitni.

150 év játékszerei

150 év játékszerei

150 év játékszerei Sokan hallottunk vagy emlékezünk a különböző lemezből készült játékokra, kőépítő szekrényekre, papírmassé öltöztetőbabákra, mágneses csodákra, zeneszerkezetekre valamint a mackókra és a porcelánbabákra. Világtrend a hasonmás játékok növekvő kereslete, így számos országban gyártanak ilyen tárgyakat. Összegyűjtöttük a legszebbeket!

1jatek.hu játék webáruház

1jatek.hu játék webáruház

Ha játék webáruházat keresel, szülinapra, karácsonyra, húsvétra, vagy csak úgy, a www.1jatek.hu a megfelelő választás! Nem hiszed? Sok ezer elégedett vevő és már tíz éves tapasztalat a hátunk mögött igazolja, hogy a www.1jatek.hu játék webáruház elengedhetetlen társ a játékvásárlásban.

669.hu Online Játékok

669.hu Online Játékok

Több ezer izgalmas online játék kategorizált gyűjteménye.Kategóriák: Akció játékok,Kirakós játékok,Platform játékok,Logikai játékok,Lövöldözős játékok,Ügyességi játékok,Sport játékok,Kártya játékok,Retro játékok.

A családi portál

A családi portál

A legjobb ötletek anyáknak. A családnak, a családról, a családért. Hogy az együtt töltött idő értékes és felhőtlen legyen. Egyedülálló programkalauzok gyerekszemmel! Hasznos időtöltés, gyakorlati tanácsok, kézségés képesség fejlesztés, gyermeknevelés, család, párkapcsolat, kreatív ötletek a mindennapokban.

Hirdetés
A kőszívű ember fiai

A kőszívű ember fiai

A családregény háttere a szabadságharc. A függetlenségi és aulikus nemesség konfliktusa romantikus formában bontakozik ki a Baradlay család életében. Az anyának, aki azt akarja, hogy fiai igaz hazafiak legyenek, a halott férj szellemével kell megvívnia. A cselekmény a három Baradlay testvér sorsát követi, akik együtt képviselik az író hazafias pátoszát, de akikről a vereség napjaiban kapunk mély, az író saját lelki vívódásait idéző képet. Richárd kedves, könnyelmű huszártiszt, bár jó szíve, gerincessége kiemelkedik társai közül. Egy szerelem hatására változáson megy át, anyja, hazája hívó szavára hazajön csapatával, a szabadságharc hőse lesz. Jenő rokonszenves, becsületes fiatalember, de tipikus császári hivatalnok. Szerencsétlen szerelme a külvilágot szinte eltakarja körülötte. Talérosy Zebulon figurájában a nemesi ingadozást mutatja be az író. A plebejusi szárny képviselői csak epizódszerepben jelennek meg. Így az öreg tisztiszolga, vagy Boksa Gergő kurtanemes, akit a sok népi vonás már paraszti hőssé tesz. Rendkívül sokrétű az ellenség tábora is, a sznob bécsi arisztokrácia tagjai, aulikus (a bécsi udvar politikáját támogató) magyar hivatalnokok, az áruló jegyző reálisan megra

A legszebb versek, mesék egy helyen

A legszebb versek, mesék egy helyen

Anya Mesélj! egy serényen bővülő fabula oldal, ahol nem csak mesék, hanem költemények is találhatóak. Az össze gyűjtögetett fabulákat, világ meséinek is lehetne hívni, hiszen rengeteg nemzetiség fabulái találhatóak meg rajta. A tartalom színesítésére készségesen közzéteszem modern meseírók és dalnokok írásait is. Az oldal tartalmaz még sok háttérképet, és színezőket is. Az oldalainkon található mesékkel szettnénk fenntartani az olvasás örömét és a gyermekek fantáziájának fejlődését is. A gyerekek a mese tartalmát saját maguk által elképzelt világként jelenítik meg.

A Mosolyparádé alapítvány segítői a meseterápiában

A Mosolyparádé alapítvány segítői a meseterápiában

A Mosoly Alapítványnál krónikusan beteg, illetve hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosítanak segítséget a meseterápiák segítségével. Köszönjük együttműködő partnereiknek, akik hozzájárulása nélkül nem sikerülhetett volna a mesék célba juttatása ! Csak egy párat sorolva: Hungexpo, Abaco.hu Kft, Human Dialog Kft, Médiaunió és még sokan mások!

A Nagy Játékosok Áruháza - Hobbyjáték Játékáruház

A Nagy Játékosok Áruháza - Hobbyjáték Játékáruház

Játékáruház, játékbolt ahol több ezer játék közül válogathatsz kedvedre! Társasjáték, puzzle, ördöglakat, logikai játékok, modell autók, plüssjátékok, LEGO, kreatív játékok valamint kül- és beltéri játékok széles választéka vár rád! Miskolcra ingyenes kiszállítás, folyamatos kedvezmények állandó akciók!

A Pál utcai fiúk

A Pál utcai fiúk

A Pál utcai fiúk Molnár Ferenc 1907-ben megjelent ifjúsági regénye. Első közlése 1906-ban, a Tanulók Lapja című ifjúsági folyóiratban folytatásokban történt. Magyarországon az egyik legolvasottabb és legnépszerűbb regény, az iskolákban kötelező olvasmány általános iskola ötödik osztályában. Külföldön a legismertebb magyar regény: számtalan nyelvre lefordították, sok országban (például Olaszországban, Lengyelországban és Japánban) kötelező vagy ajánlott iskolai olvasmány. A könyv máig ható nemzetközi népszerűsége arról tanúskodik, hogy olvasói szerint örök élethelyzetekről szól, bárhol, bármikor történhetett volna. A regény főszereplői - Nemecsek Ernő, Boka, Geréb, Áts Feri - olyan karakteres emberi viselkedési mintákat mutatnak, amelyeket a név puszta említése felidéz - és a könyv olyan jól ismert, hogy ezeket a neveket gyakran használjuk is emberi jellemek tömör leírására. A szereplők nevén kívül fogalommá váltak a regényből például a gittegylet, az einstand vagy a grund szavak is.

Abotusz

Abotusz

A magzatokat nekünk kell megmenteni a biztos haláltól! Oly módon, hogy mindenkiben tudatosítjuk, hogy Ők is emberek! Kedves Olvasó! Kérem Önt, ha úgy akar szerelmeskedni, hogy nem akar gyermeket, akkor védekezzen! Sokféle módszer létezik, még olyanok is, amelyeket az egyházak is támogatnak! Oladlunk segítésget szeretne nyújtani, minden embernek, senki se féljen. Mindenre van megoldás. Kérem látogassanak el oldalunkra. Köszönettel: ima csoport

Action Man

Action Man

Action Man is an action figure boys' toy launched in Britain in 1966 by Palitoy as a licensed copy of Hasbro's American "moveable fighting man": G.I. Joe. Action Man was originally produced and sold in the United Kingdom and Australia by Palitoy Ltd of Coalville, Leicestershire from 1966 until 1984 (Palitoy also offered sub-licenses to various toy manufacturers in various markets). The figure and accessories was originally based on the Hasbro (US) 1964 G.I. Joe figure (for 1966-1969 production). Hasbro's GI Joe figure was patented in 1966[1] Even the specific method of attaching the appendages was patented as a "Connection For Use In Toy Figures" [2] The first Action Man figures were Action Soldier, Action Sailor and Action Pilot. All were available in the four original hair colors: Blonde, Auburn, Brown and Black. They were accompanied by outfits depicting the participants of the Second World War. Action Man was subsequently reintroduced in 1993, based on the GI Joe Hall of Fame figure of that time.

Agresszivitás óvodáskorban

Agresszivitás óvodáskorban

Az agresszív viselkedést sokan, sokféle megközelítésben kutatták, napjainkban pedig különösen nagy figyelemben részesül a gyermekkori agresszivitás jelensége. Értelmezik frusztrációra adott válaszként vagy tanulás útján elsajátított magatartásformaként. Kialakulásában a gyermeket érő környezeti hatások meghatározó jellege mellett veleszületett tényezőként a temperamentumnak is szerepet tulajdonítanak. Az első dühreakciók már csecsemőkorban megjelennek, kétéves kor körüli heves kitörések jó esetben lecsengenek, ugyanakkor óvodás korra az agresszív megnyilvánulások széles repertoárja alakulhat ki egy-egy gyermekben. A cikk folytatásához kattints a linkre.

Tuti menü