Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények, Iskola, óvoda képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Intézmények, Iskola, óvoda - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Intézmények, Iskola, óvoda
Keresés
Találatok száma - 9 db
Általános iskolák adatbázisa

Általános iskolák adatbázisa

Általános iskolák címjegyzéke

Angol nyelvű bölcsőde és óvoda

Angol nyelvű bölcsőde és óvoda

A Happy Kids a Hetedhét Ország Alapítvány Közhasznú Társaság által működtetett Nemzetközi Óvoda / Bölcsőde, amely rendelkezik a működéshez szükséges összes hatósági engedéllyel. Az alapítvány fontos feladatának tekinti a nehéz helyzetben levő gyermekeket támogató alapítványok, valamint a segítségre rászoruló gyermekintézmények, óvodák támogatását. Multikulturális óvodájukban használt társalgási nyelv az angol, de magas képzettséggel rendelkező angol anyanyelvű és anyanyelvi szinten beszélő pedagógusaink játékos módszerei által az angolul nem beszélő gyermekek is nagyon hamar elsajátítják az angol nyelv alapjait. Az óvodába / bölcsődébe 1,5 évestől 7 éves korig fogadják a gyerekeket korosztály szerint kialakított 12-15 fős átlaglétszámú csoportjainkba.

Cseppkő Gyermekotthon

Cseppkő Gyermekotthon

A Cseppkő Gyermekotthon igyekszik a gyermekek szürke hétköznapjait színesebbé tenni. Rendszeresen tartanak tematikus programokat, amelyeken a gyermekek elfoglalják magukat a hétköznapokban. Ilyen programok például a különböző sport és kézműves foglakozások. Ezen kívül gyakran szerveznek külső programokat: leginkább a szponzoraiknak köszönhetően járhatnak el sport, kulturális és gyermek rendezvényekre. A nyár a táborozás ideje a Cseppkő Gyermekotthonban is, amikor a gyermekek az intézmény által szervezett táboron kívül más, külsős táborba is elmennek.

Csillaghegyi Szamóca Gyermekház

Csillaghegyi Szamóca Gyermekház

A Szamóca Gyermekház nem csak alternatív gyermekmegőrző, készség - és képességfejlesztő centrum, és nem is szabadidő központ. Mégis mindhárom vonal megtalálható a szolgáltatatások között. Komplexitásunkat az adja, hogy széles és színes kínálatunk egymásra épülő területeket fog össze. A Szamócában szinte minden megtalálható, ami a családok mindennapjait segíti a gyermeknevelés területén.

Gimnáziumok címjegyzéke

Gimnáziumok címjegyzéke

Gimnáziumok címjegyzéke

Nevelőszülői hálózat

Nevelőszülői hálózat

A nevelőszülői hálózat egy olyan intézmény, amely nevelőszülőket működtet. Ennek keretében a nevelőszülői hálózat gondoskodik a nevelőszülők kiválasztásáról, képzéséről, továbbképzéséről és támogatásáról. A nevelőszülő a nevelőszülői hálózat alkalmazásában van, aki a saját háztartásában neveli a gyermekvédelmi szakellátásba került gyermekeket, amihez ellátmányt, illetve a feladatvégzésért cserébe fizetést kap. Nevelőszülői hálózat működtethet állami fenntartású intézmény, egyház, alapítvány, vagy egyéb gazdasági társaság.

Szakközépiskolák címjegyzéke

Szakközépiskolák címjegyzéke

Szakközépiskolák címjegyzéke

Tudomány-Kaptár Alapítvány

Tudomány-Kaptár Alapítvány

Gyermek jövőjének megalapozása az óvoda kiválasztásánál kezdődik, hiszen gyermeke itt tanulja meg a viselkedési normákat és él először nagyobb közösségben. A Pillantó Kutya alapítványi Óvoda ideális választás a gyermeke számára, hiszen szakképzett kollégáink készségfejlesztő gyakorlatokkal látják el a gyerekeket, a jutalmazási rendszer pedig nagyon ösztönző. Intézményünkben gyermeke a legteljesebb odafigyelésben részesülhet és megkaphatja azokat a tudásbeli és viselkedésbeli ismereteket, amelyekkel a legjobb iskolásban is megállják a helyüket. Az alapítvánnyal kapcsolatos tudnivalókért, az óvoda működéséért kérjük látogassa meg weboldalunkat.

Tuti menü