Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermekorvos Budapest képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyermekorvos Budapest - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyermekorvos Budapest
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dr. Csáki Csilla gyermekorvos

Dr. Csáki Csilla gyermekorvos

Gyermekgyógyászat: Magánrendelése általános gyermekgyógyászati problémákkal jelentkező (lázas, hurutos állapotok, hasfájás, étvágytalanság stb.), valamint allergiára gyanús gyermeke számára. Allergia hatékony kezelése immunterápiával és Sensolite fényterápiával gyermekeknél és felnőtt korban egyaránt. Dr. Csáki Csilla gyermekorvos, allergológus szakorvos

Dr. Fóris Gyöngyi

Dr. Fóris Gyöngyi

Várjuk Önöket korszerűen felszerelt rendelőnkben, ahol harmónikus környezetben, minőségi és holisztikus szemléletű ellátást nyújtunk.

Dr. Lelovics Tünde Gyermekfogorvos

Dr. Lelovics Tünde Gyermekfogorvos

fogorvos, fogszakorvos, gyermekfogorvos, fogászati prevenció, implantáció...

Dr. Vargyay Éva neurológus

Dr. Vargyay Éva neurológus

A gyógypedagógiai központban megforduló gyermekek szükségletei szerint végzi az orvosi tevékenységet a Markhót Ferenc Kórház Gyermekosztályán. Egyéni egészségügyi problémákkal a gyógypedagógiai központon keresztül lehet fölvenni vele a kapcsolatot - előre egyeztetett időpontban.

Nózi fül-orr-gégészet

Nózi fül-orr-gégészet

Felső légúti panaszai vannak? A Nózi fül - orr - gégészet rendelője a legkiválóbb műszerekkel és családi környezetben várja gyógyulni vágyó betegeit. Nálunk van idő alaposan kivizsgálni és megbeszélni a problémát valamint a lehetséges gyógymódokat. Forduljon hozzánk bátran, ha fülfájás, füldugulás, rekedtség, gyakori nátha, nyirokduzzanat, erős torokfájás vagy hallási problémákkal küzd! Szakmailag képzett és tapasztalt orvosaink segítenek önnek betegsége felismerésében, szakszerű kezelésében és a lehetséges prevenció megvalósításában is. Látogasson el honlapunkra további tájékoztatásért kezeléseinkről, és keressen fel minket a megadott elérhetőségeken!

Tuti menü