Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyereksport és Szabadidő képes leírás: Pancsoló - vizi [2. oldal]
részletek »

Gyereksport és Szabadidő: Pancsoló - vizi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyereksport és Szabadidő
Keresés
Találatok száma - 29 db
Pancsoló Palota Budán

Pancsoló Palota Budán

Egy nagy szakmai tapasztalattal bíró hölgy, aki 20 évet töltött csecsemők - gyermekek között, egy felelősségteljes apuka aki pici lányát szeretné biztos helyen tudni, és jómagam, akinek az álma végre valóra válik és gyermekekkel fog foglalkozni! A budai irányultságot a létesítmények lefedettség- hiánya, a szülők kérései, és a mi lakhelyeink szempontjai vezérelték.

Piliscsévi Játékpark - programok gyermekeknek

Piliscsévi Játékpark - programok gyermekeknek

Óvodás és kisiskolás csoportok számára biztosít többféle, tartalmas programot. A rendezvényeken lehetőségük van a gyerekeknek többek közt kisvasútra ülni, agyagozni, állatokat simogatni, lovagolni és kürtöskalácsot is süthetnek. A Piliscsévi Játékpark kiemelkedő élményforrása a kisvasút. A 130 m hosszú sínpályán közlekedő motoros üzemű szerelvényen gyerekek és felnőttek egyaránt utazhatnak.

PontonKlub : Nyári táborok, Vizi programok

PontonKlub : Nyári táborok, Vizi programok

Nyári táboraink a következők: Vitorlástábor, Baranta tábor (hagyományőrzés), Néptánc és kézműves tábor, Pegazus tábor középiskolásoknak, Fogyókúrás tábor, Tóparti Thália-tábor (színjátszás). Vizi programjaink: csatornahajózás, vitorlásoktatás, vitorlás túra. PONTON KLUB KULTURÁLIS, SZABADIDŐ ÉS SPORT EGYESÜLET CÍM * nyári időszakban: Ponton Klub - VVSI, Agárd, Tópart u. 17. * évközben: 1114, Budapest, Bartók Béla u. 29. MOBIL: 06-30-291-2827 E-MAIL: evakondor@pontonklub.hu

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Szabadidő - Zalakaros - Kirándulás, gyalogtúra, sport

Zalakaroson számos szabadidős program várja turistákat. Az élmény- és gyógyfürdőkön kívül választhatjuk a lovaglást, a gyalogtúrát, kerékpártúrát vagy ellátogathatunk a Bivalyrezervátumba, Nagykanizsára, Zalaegerszegre is. Ezeken kívül több sportolási lehetőség közül is választhatunk, úgy mint a tenisz, a horgászat, a vadászat vagy a foci.

Szi-SZé-Kre napközis tábor Budapest

Szi-SZé-Kre napközis tábor Budapest

Színművészeti - szépíró - és kreatív tábor indul 2010. júniusában. Kreatív foglalkozások, kirándulás, rajzolás- festés, divattervezés és sok minden más vár rád!!! Minden turnus utolsó napján bemutató keretében 16:00 és 17:00 között a gyerekek előadják színdarabjukat a szülőknek. Igény esetén (pótdíj ellenében) lehetőség van 8:00-tól megőrzésre is.

Táborozás

Táborozás

A nagy sikerre való tekintettel ismét gyermektábort szervezünk Balatonkenesén, és Mátraházán. Gyere, és tanulj meg velünk vitorlázni, táncolni, kézügyességedet fejleszteni. Itt minden gyermek igazi élményekkel tér haza. Honvéd Vitorlás Tábor Balatonkenesén 10-18 éves fiataloknak GYERMEKTÁBOR BALATONKENESÉN JÚLIUS 05 - 16. HAGYOMÁNYŐRZŐ KÉZMŰVES TÁBOR mátraházán július 27 - augusztus 02. HIP-HOP TÁNCTÁBOR BALATONKENESÉN június 29. - július 05. és augusztus 03-09.

Úszás, jégkorcsola, lovaglás oktatás Budapest

Úszás, jégkorcsola, lovaglás oktatás Budapest

Saját szervezésben gyermekprogramokat, sporttanfolyamokat tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába. Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek.

Úszásoktatás gyerekeknek

Úszásoktatás gyerekeknek

Azzal a legtöbb szülő tisztában van, hogy gyermekeink az iskolában mennyire le vannak terhelve, milyen komoly szellemi igénybevételnek vannak kitéve nap mint nap, viszont az a néhány testnevelés óra, valamint a kevés szünet nem elegendő arra, hogy mozgásigényüket kellő mértékben kielégítsék. Ezen tényezők javítására lehet megoldás ha gyermekünk rendszeresen végez valamilyen aktív szabadidős tevékenységet és mondjuk rendszerese eljár úszni. Mivel az úszás az immunrendszer erősítése mellett az agy vérkeringésére is jótékony hatással van, tanuszodánk rendszeres látogatásával gyermeke koncentrációs képessége is javulhat az iskolában. Az sem probléma, ha gyermeke még nem tud úszni, hiszen rendszeresen indítunk úszásoktatási tanfolyamokat is, sőt hétvégente babaúszás foglalkozásokat is tartunk, hiszen az úszásoktatást nem lehel elég korán elkezdeni. Ha Ön is szeretné gyermekét beíratni hozzánk úszásoktatási tanfolyamaink valamelyikére vagy újszülött csöppségét szeretné megismertetni az úszás örömeivel, akkor keresse tanuszodánkat Vecsésen.

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Gyerekekkel utazni? lássuk be, kicsit összetettebb feladat mintha egyedül, vagy párban indulnánk útnak. De nem lehetetlen!! Sokan kicsit félve indulnak el. Mi is így indultunk az első útjainkra. De mivel a felfedezés vágya erősebb volt a félelmünknél, ezért belevágtunk, és mindenféle tapasztalatokkal gazdagodunk. Hát, ezeket szeretnénk megosztani Veletek. Itt olyan úti beszámolókat olvashattok, aho...l kivétel nélkül csemete is jelent volt, és nem is annyira a nevezetességek felsorolására törekszünk majd, ha nem inkább ötleteket szeretnénk adni élményeink megosztásával, hogy azon a helyen az adott korú gyerekeinkkel miket tudnunk megnézni, hogy alakult egy-egy napunk, hol találtunk játszótereket ahol kitombolhatták magukat, hogy utána nagyobb türelemmel nézzék meg velünk a hely jellegzetességeit is. Kicsit olyanok szeretnénk lenni, mint egy kedves ismerős aki, elmondja, hogy mit látott, tapasztalt az adott helyen, mindenféle külső behatástól mentesen. (Beszámolók) Természetesen a jövőbe is szeretnénk tekinteni. Ehhez ajánlunk is néhány olyan helyet, programot ami szerintünk érdekes lehet. (Programajánló) Néhányról talán már beszámolót is olvahatsz!

Hirdetés
Vidám Park

Vidám Park

Kapcsolat Budapesti Vidám Park Zrt. Székhely: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16. Fax: (1) 478-0874 E-mail: vidampark@vidampark.hu Cégjegyzékszám: 01-10-042417 Bankszámlaszám: Unicredit Bank 10918001-00000416-08510001 Adószám: 10897184-2-42

Vitalmagazin on-line

Vitalmagazin on-line

A fejlett világ népei egyre kövérebbek. A súlyfelesleggel küszködő országok közé pedig lassan mi is felsorakozunk. Hiába a diétás könyvek és receptek árja, a fogyókúrás szerek és tudományos étrend-kiegészítők garmadája, egyre csak hízunk. Különösen igaz ez a gyerekekre, akiknek csaknem fele kerekdedebb a kívánatosnál. Az egyetlen hatékony ellenszer a rendszeres mozgás lehetne, ám ez egyelőre kevesek kiváltsága. Kifogás akad bőven Versenysportolónak születni kell. Aktív, különféle mozgásformákat ûző felnőtté viszont bárki válhat. A gombamód szaporodó fitnesztermek ugyan rendkívül népszerûek, ám ez csupán a csillogó felszín. Az átlag magyar legfeljebb a tévé előtt sportol rendszeresen. Sörrel, üdítővel és bőséges rágcsálnivalóval megrakodva nézi a sportközvetítéseket, drukkol, dühöng és értetlenkedik: hogy nem tudja átugrani az a balga a 230 centimétert, miért esik le a szerről, miképpen tudja kihagyni a tizenegyest! A magyar ember minden sportágban kiváló. Ha beszélni kell róla. Rendszeres testmozgásra azonban kevesen vállalkoznak. A távolmaradásra pedig mindenkinek van mentsége. Az egyik éjt nappallá téve dolgozik, a másik a háztartás sziszifuszi munkájával birkózik, a harmadiknak kicsi a gyereke, a negyedik idős szüleit ápolja, az ötödikn

vizi zumba

vizi zumba

A Zumba vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Az Aqua Zumba ennek a formulának és filozófiának a hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal való ötvözete. Mindez új értelmet ad az élénkítő edzésnek! Az Aqua Zumba előnyei ugyanazok, mint a szárazföldi Zumbának: a dinamikus tánc fokozza a vérkeringést, csökkenti a testzsírt és a koleszterinszintet. Az aqua zumba ellazít, mentálisan edz. Minden porcikádat megmozgatja, formálja az alakod, jókedvre derít!

Tuti menü