Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyereksport és Szabadidő képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyereksport és Szabadidő - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyereksport és Szabadidő
Keresés
Találatok száma - 29 db
Csapatépítő gyerekprogramok

Csapatépítő gyerekprogramok

Izgalmas gyerekprogramok, minden korosztály részére, a Sweet Escape Budapest jóvoltából. Teljes osztálykirándulásokat is le lehet bonyolítani segítségükkel, amely garantáltan örökre bevésődik a kicsik emlékezetébe. Egyszerűbb logikai feladatok megoldásával kell kijutniuk a gyerekeknek egy szobából. Szülinapokat is lehet szervezni, mely egy fél órás ünneplést tesz lehetővé a kijutós játék után, ahol a szervezők ingyen tűzijátékkal kedveskednek az ünnepelt számára. A helyszínt könnyen meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel és autóval is.

Gyermek balett oktatás Budapest

Gyermek balett oktatás Budapest

Balett gyerekeknek Budapest több kerületében. A gyermek balett oktatás, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazodik, képzett gyermek balett tanárok vezetésével. 4-6 éves korig balett előkészítő és esztétikus testképzés. 7-10 éves korig gyermek balett I.-es, és 11-14 éves korig gyermek balett II.-es szintű órák, az életkori sajátosságnak megfelelő oktatás. Mit adhat gyermekének a balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A balettiskola helyszíneink kiválasztásánál, figyelembe vesszük a közlekedési lehetőségeket, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Gyermekrendezvény, családi nap

Gyermekrendezvény, családi nap

A családosoknak nem mindig egyszerű megtalálni az érdekes, izgalmas szabadidős programokat, amelyek kifejezetten a gyerekeknek szólnak és a szülők egész napot tölthetnek el úgy a csemetéikkel, hogy közben nem kell a szervezéssel fáradniuk. A KidsPlanet ebben segít - családi napok, gyermekrendezvények szervezése kicsiknek és nagyoknak, utazáshoz /nyaraláshoz családbarát szállás keresése és lefoglalása.

Harcművészet oktatás

Harcművészet oktatás

Harcművészet Akadémia: A harcművészet kifejezés alatt alapjában véve azokat az áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy szellemi alap is szerepel. Ezek például a következők: aikido, kung fu, tai chi, stb. Általunk tanított kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan SHAOLIN DUAN QUAN. Fontosabb a harcművészetben a tökéletes küzdelem, illetve a szép diadal, mint a hatékonyság. Ezek alapján lehetséges tehát, hogy egy szép küzdelemben alul maradni akár lehet dicsőség is. A harcművészet a fizikum és a szellem művészeti ága testi oldalról tekintve. Az ember egyik legöregebb igényén a védekező és támadó ösztönein alapszik. A harcművészet és a küzdősport szavakat sokszor megegyező jelentésben használják. Lényeges felismerni, hogy az egyes küzdősport/harcművészeti műfajokat áttekintve a két kifejezés és tartalmuk között óriási a különbség.

Használt gyermekkerékpár

Használt gyermekkerékpár

TestBike Bolha - eladó használt gyermekkerékpár apró

Hauser Gyermek Kerékpárok

Hauser Gyermek Kerékpárok

-::: Hauser Bike :::- Kerékpárok weboldala.

Játszótér kereső

Játszótér kereső

Ha unjátok már a megszokott játszótereket, akkor itt a remek alkalom, keressetek egy másikat, akár a közelben akár kicsit távolabb. Nálunk a Budapesti játszótereket fényképpel és térképpel böngészheted, kerületek szerinti bontásban. Ha akarod, akár értékelheted is az adott játszóteret, vagy el is mondhatod a véleményedet.

Játszótéri eszközök | Bankó Kft.

Játszótéri eszközök | Bankó Kft.

Bankó Kft.-nek nagy gyakorlata és tapasztalata van a kültéri játszótéri berendezések gyártásában és játszótér építésében. 2001-től építenek játszótereket az ország bármely pontján. Tevékenységi körükbe továbbá bele tartozik a játszótéri berendezések karbantartása, felújítása, és szabványosítása is. Ugyanakkor konkrét játszóterek tervezését is vállalják. Céljuk olyan játszóterek építése, amik több korcsoport számára is használható, ugyanakkor időt álló. Forgalmazott játszótéri berendezések: homokozó, csúszda, hinta, jármű, babaház, rugós játék, mérleghinta, egyensúlyozó, mozgássérült játék, kötélpálya, vizes játék

Jégterasz

Jégterasz

Jégterasz :: Korizás a város felett! A Jégteraszt megtalálod a WestEnd Tetőkertjén! 1062 Budapest, Váci út 1-3. (Emelet szinten a külső parkoló mellett)

Hirdetés
Katica Tanya Aktív Pihenés Központ

Katica Tanya Aktív Pihenés Központ

Programok tucatjait biztosítja a Kalandpark, amelynek célja kettős. Egyrészt bemutatni a különböző háziállatokat, köztük őshonos magyar fajokat (mangalicákat, rackákat, magyar szürkéket), azok természetes környezetében számos játszva-tanító felirattal, ismeretterjesztő táblával, illetve bemutatni a hagyományos gazdálkodás eszközeit, az ekét, a traktort és a kombájnt. Másrészt sok játékkal, ügyességi akadálypályákkal, hancúrpajtával tesszük az élményt teljessé.

KidsOasis.hu - gyerekbarát szállások

KidsOasis.hu - gyerekbarát szállások

A kidsoasis.hu minősített családbarát szálláshelyek hatalmas választékával várja az oldalra látogatókat. A KidsOasis baba és gyerekbarát szálloda kereső és szállásfoglaló célja, hogy kifejezetten családoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtó, szállást találjanak a családok. A kidsoasis.hu oldalon kedvezőárakon lehet szállást találni a wellnesstől a kempingig. A kidsoasis.hu portálon minden család megtalálja a számára legalkalmasabb üdülő helyet. A KidsOasis Kft. székhelye és irodája Dunakeszin a Pallag utcában található.

Napsugár Apartman - Kistolmács

Napsugár Apartman - Kistolmács

Kistolmács a Bázakerettye - Letenye útvonalon, a horvát határtól északra 10 km-re található Zala megyében. Az igényesen kialakított új apartman, lakás; csendes, falusi környezetben, erdővel határolt részen található a Kistolmácsi tótól alig 800 m-re. A vendégek elhelyezése teljesen különálló, újonnan kialakított apartmanban történik. A szállás két hálószobából áll. A nappaliban további két személy elhelyezésére van lehetőség. Az apartman teljesen szeparált bejárattal és külön udvarral rendelkezik, valamint a bejáratánál kialakított terasszal.

Nefelejcs Apartmanház

Nefelejcs Apartmanház

Bababarát szállás, apartman: Az apartmanház rendelkezik különálló gyereksarokkal, mely kimondottan gyermekek részére lett kialakítva. Különbőző játokok (legó, kifestő, kisautók, mesekönyvek, plüsfigurák, labda, tollaslabda, társas...) állanak a kis- és középkorú gyermekek részére. A játszóház falát pedig különböző mesehősök díszítik. Az udvaron kültéri játékok (mászóka, hinta, homokozó, kültéri játszóház...) találhatók és az aparmanházhoz közel 600 m2 zárt zöldterület kapcsolódik. Továbbá igény esetén térítésmentesen bíztosítunk babaágyat, babakádat, etetőszéket, kerékpárra szerelhető gyerekülést és gyermekkerékpárt.

Nyári Medencés Tábor Irotán

Nyári Medencés Tábor Irotán

Táborozás Irotán! Ebben a völgyben fekvő, erdővel körülhatárolt kis faluban! Fürdünk a medencében, napozunk, közben finomakat eszünk, pihenünk. Néha trambulinozunk, túrázunk az erdőben és különböző kézműves dolgokat is készítünk! Itt garantált a pihenés,a kényeztetés,a nyugalom, csend, medence, napozás, finom falatok. Ha még nem próbáltad ki, itt az alkalom!

Osztálykirándulás, gyermektábor

Osztálykirándulás, gyermektábor

Osztálykirándulás: óvodai - iskolai osztálykirándulásokon bemutatjuk a tanyán élő háztáji és vadállatokat. A kirándulók korosztályuknak megfelelő természetbarát programokon ismerhetik meg környezeti és természeti értékeket. Interaktív előadáson tapasztalják meg az állatok viselkedését és játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat. Gyermektábor: nyári állat és természetbarát gyermektáborok. Táborozási lehetőség, kézműves foglalkozások és korosztálynak megfelelő programok a Hanság kapujában.

Ovis úszás oktatás csoportosan

Ovis úszás oktatás csoportosan

Kisfóka babaúszás csapata szeretettel várja a víz kedvelőit. Több 45 perces szigorúan kis csoport létszámú csecsemőúszás, ovis úszás, kisiskolás úszás személyre szabott oktatása indul. Helyszínünkön kellemes meleg és 8 pelenkázó, játéksarok várja a kicsiket. Felnőttek addig igénybe vehetik egyéb szolgáltatásainkat mint a szolárium, infra szauna és a sóbarlang által nyújtót tisztító hatást. Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket foglalkozásainkon Nagytarcsán! Budapestről könnyen és hamar megközelíthető helyen.

Önvédelem tanfolyam

Önvédelem tanfolyam

Önvédelem Akadémia - A küzdősportok az önfejlesztés színes iskolái. Ezek közé tartoznak az Önvédelem Akadémián elsajátítható változatos stílusok is. A technikai fogásokon kívül türelmet, tiszteletet és önismeretet tanítanak a tanárok. Az önvédelem kifejezés alatt általánosságban valamilyen fizikai cselekvést szoktak érteni, ami képes arra, hogy az irányunkba (lehet, hogy több felől) indított rohamot hatékonyan (és lehetőleg mindenféle sérülést elkerülve) védjük és egy hatékony ellentámadással vagy a helyzetből történő kilépéssel a gondot végleg megoldjuk. Fontos belátni, hogy a harcművészeti tevékenység, ennek megfelelően az önvédelem sem egyfajta hitbéli vagy bölcseleti tevékenység (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél sokkal több, egy spirituális út.

Tuti menü