Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerekdal, Mondóka, Vers képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyerekdal, Mondóka, Vers - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyerekdal, Mondóka, Vers
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angol idézetek gyerekekről

Angol idézetek gyerekekről

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Gyerek dalok - Dalok és mondókák gyerekeknek

Gyerek dalok - Dalok és mondókák gyerekeknek

Nagy hobbija a gyermekednek az énekelés, és szeretnéd gyerek dalokra tanítani? Látogass el oldalunkra és itt a legjobb gyerek dalok és mondókák találhatók, velünk a szórakozás garantált, ezek a szuper együttesek előadásával hallgathatók meg. Ne várj, tovább lépj be már a mai nap online oldalukra és énekeljünk együtt! Ne feledd ha szeretnél egy oldalt ahol szinte bármilyen gyerekdalt vagy mondókát megtalálsz ráadásul teljesen ingyen akkor látogass el bátran oldalunkra és hidd el hogy nem fogsz csalódni.

Gyerekdalok-mondókák - ismert versek és dalok

Gyerekdalok-mondókák - ismert versek és dalok

Honlapunk segít a látogatókat elkalauzolni a gyermekek világában. Különböző népszerű énekesektől hallhatunk gyermekdalokat, és a kicsik a népszerű mondókákat is memorizálhatják. A dalok és mondókák segítenek a beszéd készség fejlődésében, a szókincs kialakulásában is. Ajánljuk minden családnak, és a felnőtteknek is. Ki ne ismerné a népszerű tavaszi szél, vagy a karácsonyi dalokat? Ezeket taníthatjuk meg gyermekeinknek egyszerűen és érdekesen. Fejlessze Ön is gyermekét játszva! Online és ingyenes honlapunkat bárkinek ajánljuk.

Gyerekes idézetek

Gyerekes idézetek

Gyerekes idézetek, idézetek oldala.

Gyerekversek

Gyerekversek

Az öreg hold Öreg hold az űrből mosolyog ránk s esténként ő kíván jó éjszakát Szép arca kis kerek Boldogan nevet egy kisgyerek... Tovább... Bérdi Henrietta 11 Három bolha Három bolha megy a boltba, mind a három csupa bolha. Tovább... Juhász Magda 610 Cinege nadrágja Volt egyszer egy cinege, nem volt neki melege. Tovább... Hegyi Tiborné 35 Zápor Közeleg a zápor, szorgos hangyák eddig gyűjtött morzsát ott nem hagyják összegombolt felhő most szétpattan itt a vihar már is fénnyel lobban. Tovább... Lupsánné Kovács Eta 716 Májusvirág Május, majális virágzó rétem! Tovább... Jászberényi Ildikó 310 Hinta Bűbájos tündérfogat, Mely minden gyermeket Legédesebb mosolyra fakaszt. Tovább... Dudás Melánia 11 A százlábú cipője Úgy zokog a százlábú, reátört a mélabú. Megkérdi egy marabu, mért vagy olyan szomorú? Tovább... Szuhanics Albert 1232 Ürgefogó Ürge fut, ürge fut, de messzire úgyse jut. Itt a zsákom, elé tartom, megállj ürge, nem lesz pardon. Tovább... Juhász Magda 1020 Libikóka Jól kimérve, porciózva: Minden napra kis mondóka... Tovább... B. Kiss Krisztina 11 Jön egy katona Nézd, ott jön egy katona, hetykén áll a bajusza, tiszteleg, tiszteleg, arca komoly, nem nevet. Tovább... Juhász Magda

Gyermek versek

Gyermek versek

Többféle vers közül választhatsz ezen az oldalon: Szerelem versek - Szerelem, Bajos szerelem, Vallomás, Kedvesemnek, Hiányzol, Kihűlt szerelem, Szakítás, Erotikus, Vágyakozás Élet versek - Barátság, Élet, Vallás, Otthon, Mindennapok, Akarat, Alkalmazkodás, Művészet, Szabadság, Hatalom, Tudás, Butaság, Hazugság, Betegség, Halál, elmúlás, Természet Érzelmek versek - Boldogság, Búcsúzás, Szeretet, Aggódás, Megbocsátás, Magány, Csalódás, Fájdalom, Harag Ünnepek versek - Születésnap, Névnap, Karácsony, Szilveszter, Újév, Húsvéti locsolóversek, Valentin-nap, Nőnap, Anyák napja, Ballagás, Farsang, Húsvét, Húsvéti versek - Angolul, Húsvéti versek - Németül, Esküvői, Mikulás Család versek - Család, Eljegyzés, Házasság, Gyermek Munka versek - Munka, Üzlet, Pénz, Iskola Szórakozás versek - Vicces, Szórakozás, Népköltészet, Sport, Bor Világ versek - Béke, Háború, Haza, Társadalom, Tudomány, Idő Állatos versek - Kutyás, Macskás, Lovas Idegen nyelvű versek - Angol

Gyermekekkel kapcsolatos idézetek

Gyermekekkel kapcsolatos idézetek

Gyermekekkel kapcsolatos idézetek válogatott gyűjteménye, melyet akár te is bővíthetsz kedvedre való idézetekkel. Az idézeteket egyszerűen továbbküldheted a barátaidnak, vagy egy javascript kód segítségével akár a saját honlapodon is megjelenítheted. Regisztráció után lehetőséged van a kedvenceidet saját aloldal gyűjteni.

Idézetek a gyermekekről

Idézetek a gyermekekről

Az www.idezetek.eu oldal abból a célból jött létre, hogy összegyűjtse és megossza Önökkel a kulturális élet legjobb idézeteit, hogy egy oldalon megtalálja a különböző eseményekre alkalmas idézeteket. Kereshet célzottan alkalomra, lelkiállapotra szűrve, vagy szerzőnként is. Olvashat sporttal, családdal és családi eseményekkel kapcsolatos idézeteket, de számos dalszövegrészletet is megtalál oldalunkon. Oldalunk folyamatos bővülését az is garantálja, hogy bárki küldhet be új ídézetet.

Tyúkanyó

Tyúkanyó

Versek Erről az oldalról érheted el a verses lapokat. Találhatsz itt gyerekek által írt verseket, gyerekeknek szóló költeményeket és olyan verseket, amik nekünk nagyon tetszenek. Ha van olyan vers ami tetszik neked és nem találod itt meg, kérlek küld el, hogy az is megtalálható legyen ezen az oldalon.

Hirdetés
Új gyerekversek

Új gyerekversek

KÉSZÜLŐDÉS Rázzunk a fáról malacot, Kergessük meg a barackot! Hámozzuk meg a malacot, És nyúzzuk meg a barackot! Magozzuk ki a malacot, Csontozzuk ki a barackot! Ha vacsorára itt maradsz, Lesz malaclé és sült barack. PETE-LÉT Élt egy pete, neve Peti, sosem jutott pite neki. Pityergett is néha Peti, anyja a töb- bit eteti. Siránkozott: A lét piti, szegény petét leépiti. Rossz volt kedély- állapota, Jött egy pata s eltiporta. LEGJOBB AUTÓK Jó autó a Porse, száguldás a sorsa. Jó autó a Merci, menetideje percnyi. Jó autó a Skoda, ha megy, az már csoda. Jó autó a Lada, csípős az illata. Jó autó a Mazda, elparkol a gazba. Jó autó az Ifa, fér rá sok tüzifa. Jó autó a Trabant, vele a lét kaland. (Legjobb autó a műanyag, ingyen van az üzemanyag.)

Zabszalma együttes honlapja

Zabszalma együttes honlapja

Gyerekmuzsika világzenei alapon Egy olyan zalaegerszegi együttesről van szó, melynek tagjai már sokféle zenekarban játszottak, többnyire jazzt, soult, vagy éppen folkot. Ez meg most amolyan gyerekmuzsika. 'Égvilággá dalolom' címmel a közelmúltban jelent meg első cédéjük, nem csak gyerekeknek! Versikékkel és találós kérdésekkel terelgetik az aprónép fantáziáját dalról - dalra, bevonva őket a játékba. Első hallásra valóban bekúsznak a képbe gyermekkorunk hímzett ingű daloló kedvencei, macskanadrágos ovisok kezét fogva. Az elsárgult archív kép azonban némi nosztalgia után elillan, mert ez azért mai zene, színes hangszereléssel. És ha 'csak' gyerekdalokról is van szó, ma is ugyanolyan fontos, hogy igényes, tartalmas és szórakoztató zenét kapjanak a gyerekek, olyan szövegvilággal, ami róluk, nekik szól, s persze mindez legyen ritmusos és élő hangszereken játszott. Az 'Égvilággá dalolom' - a szerzőket idézve - kicsit kevert lett. Amolyan világzenés. Van benne népzene, blues, reggae, meg jazz is. Lemezbemutató koncertsorozatukon így egy zeneileg változatos, szövegében bravúros, nemcsak gyerekeknek szóló műsort láthat és hallhat a közönség.

Tuti menü