Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek Tv képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyerek Tv - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyerek Tv
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bebe tv (angol)

Bebe tv (angol)

Tünde Morar Tematik Kabel Kft. 2049 Tétényi út 15. Diósd, Hungary (+36) 23-370-769

Boomerang TV (angol)

Boomerang TV (angol)

Boomerang | Play free online games for kids and watch video clips featuring cartoon favourites from kids TV shows Tom and Jerry, Scooby-Doo and Garfield.

Cartoon Network

Cartoon Network

A Cartoon Network Magyarország a legjobb hely olyan ingyenes online játékok, videók és kedvenc tévémusoraid számára, mint a Ben 10, Chowder, Robotboy, Chop Socky Chooks és a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak. Rajzfilmek: A Görcs-Ikrek Az Edzőtársam Egy Majom Bakugan Ben 10 Billy És Mandy Kalandjai A Kaszással Bátor, A Félénk Kutya Dexter Laboratóriuma Ed, Edd És Eddy Hi Hi Puffy Amiyumi Jelszó: Kölök Nem Dedós Johnny Bravo Juniper Lee László Tábor Mucha Lucha Pindúr Pandúrok Robotboy Scooby-Doo Squirrel Boy Star Wars: The Clone Wars Stormhawks Szamuráj Jack Szuperdod Kalandjai Tini Titánok Tom És Jerry Álmok Háza

GyerekTV

GyerekTV

A mostani televíziós rajzfilmcsatornák próbálnak a gyerekeknek olyan rajzfilmeket és mesefilmeket sugározni, ami szerintük nekik való. Sajnos nagyot tévednek. A profit érdekében képesek agysorvasztó és agresszivitást fokozó gyerekfilmeket adni, pedig nem is olyan régen még a legtöbb rajzfilm nem ártott a gyerkőcöknek. Néhány példa: Gumimacik, Frakk, Kacsamesék, Egyszer volt..., Grimm legszebb meséi, Csip-csup csodák, Pumukli és még számos kedvező és aranyos rajzfilmet sugároztak. Öröm az ürömben, hogy ezeket a régi, klasszikus rajzfilmsorozatokat megnézheted ezen linken!

JetixTv

JetixTv

A Fox Kids védjegy alatt a Fox Family Worldwide, Inc. működtetett egy gyermekeknek szánt televíziós csatornát 1990. szeptember 8-ától 2001. december 28-áig. A vállalkozás tulajdonosai 50-50 százalékban a News Corporation Limited és Haim Saban cége, a Saban Entertainment voltak. Tartalomjegyzék [elrejtés] * 1 Története * 2 Híresebb műsorai o 2.1 Jelenlegi műsorok o 2.2 Régebbi műsorok * 3 Források * 4 Lásd még Története [szerkesztés] A The Fox Kids Network nevű hálózat 1990 őszén kezdte meg működését. 1996-ban összeolvadt Haim Saban Saban Entertainment, Inc. nevű cégével. 2001 októberében Saban és a News Corp eladta a vállalatcsoportot a Walt Disney Company részére. ekkortól a cég felhagyott a gyermekprogramok sugárzásával és a műsoridőt partnervállalatainak, például a 4 Kids Entertainment-nek, a Pokémon producerjének engedte át. A Walt Disney Company feloszlatta az USA-beli Fox Kids márkáját 2001-ben, de csak 2004-ben indított új TV-csatornát, Jetix néven. A világméretű Fox Kids hálózatot lassanként beolvasztják a Jetix-be, ez történt Magyarországon is. 2009.-ben (július 1-től, vagy augusztus 1-jétől, még nem tisztázott) Magyarországon kívül Romániában, Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, és Szlovákiában a Disney Channel adásait adja, és ezzel "párhuzamosan" a Jetixről Disney Channel-re változtatja a nevét. Híresebb műsorai [szerkesztés] Jelenlegi műsorok [szerkesztés] * Született kémek (Totally Spies!) * Andy, a vagány (What's with Andy?) * Naruto (Naruto) * H2O: Egy vízcsepp elég (H2O: Just add water) * Hannah Montana (Hannah Montana) * Lazy Town (LazyTown) * Phineas és Ferb (Phineas &Ferb) * Kim Possible (Kim Possible) * Amerikai Sárkány (Jake Long: American Dragon) * Sámán király (Shaman King) * Yin, Yang, Yo (Yin, Yang, Yo!) * Monster Buster Club (Monster Buster Club) * Magi-Nation (Magi-Nation) * Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) * X-men Animated (X-Men Animated) * Quest világa (World of Quest) * Iggy Arbuckle (Iggy Arbuckle) * Pokémon - Gyémánt és igazgyöngy (Pokémon - Dimanand and Pearl) * Waverly Place varázslói (Wizards of Waverly Place) * Jonas Brothers: A valóravált álom (Jonas Brothers: Living The Dream) * Rocktábor (Camp Rock) * Pókember (Spider-Man) * Team Galaxy, az űrsuli * W.I.T.C.H * Pucca

Mese.Mindenkor.hu

Mese.Mindenkor.hu

Mese.Mindenkor.hu - Az online meseportál! Mesetár egy online mese gyűjtemény kicsiknek és nagyoknak! Nézz mesét a folyamatosan bővülő mesetárban regisztráció nélkül! Több online videotár mesefilmjeit gyűjtjük össze, kategorizáljuk, így nem kell hosszasan keresgetned a kedvenc meséidet. Válaszd ki, a teljes mesefilmedet vagy mese sorozatodat a mese.mindenkor.hu oldalon! Ha tetszet, akkor elmondhatod róla a véleményed facebook oldalunkon! Folyamatosan bővülő online mesetár gyűjtemény. A teljes mesék és a mesesorozatok lelőhelye!

Mesekukac

Mesekukac

A Kukac birodalma tartalmas kikapcsolódást nyújthat, kicsiknek, nagyoknak, gyermekeknek és mindazon felnőtt látogatóknak, akik kedvelik a rajzfilmsorozatokat. A mesefilmek mellett, folyamatosan bővülő tartalommal elérhető a Kukac mesekönyve, amely az olvasni szerető látogatóknak nyújthat kikapcsolódást. A gyermekeknek szóló zenei összeállítások, és online játékokon túl, sok érdekességet kínálunk a weblapunk elérhetőségén, valamint a legnépszerűbb közösségi oldalak felületein is. Szeretettel várjuk látogatóinkat.

Minimax  TV

Minimax TV

Chello Central Europe Zrt. TV Postacím: 1139 Budapest, Lomb u. 23-27. Telefon: 06-1/489-4740 E-mail: minimax [kukac] minimax [pont] hu Hirdetés és szponzorációs kapcsolattartó:Bejte Dóra tel.: 236 91 17, e-mail: sales [kukac] chellocentraleurope [pont] com A Minimax TV vételi lehetőségei A magyar Minimax TV kábeltelevíziós szolgáltatókon keresztül jut el az előfizetőkhöz. A csatorna egyéni műholdvevővel rendelkezőknek az UPC Direct Családi és a Digi TV alap szolgáltatáscsomagján keresztül érhető el.

Nickelodeon

Nickelodeon

1998. augusztus 1-jén a Nickelodeon gyerekcsatorna az - azóta megszűnt - Msat kábeladón kezdte el a hazai sugárzását, eleinte 4, majd április 25-től napi 12 órában. Az MSat 1999-es megszűnése után a Nickelodeon önálló csatornaként működik tovább. Többnyire az 1991-1998 között készült, eredetileg az Nicktoons társcsatornán futott rajzfilmeket és sorozatokat tűzték műsorra: * Clarissa * Pete és kis Pete * Hé Arnold! * Fecsegő tipegők * Hódító hódok * Rocko modern élete * Jaj, a szörnyek! * Ren és Stimpy show Érdekességek [szerkesztés] A Fecsegő tipegők korábban már látható volt a Magyar Televízió 1-es programján. Az 1990-es évek végén az RTL Klub stúdióiban szinkronizálták a Hé Arnold-ot, a Hódító hódokat és a Rocko-t. A csatornán hétvégente reggel ritkán adásba került közülük egy-egy epizód. A animációk rajzolásában és ötletek kiagyalásában két magyar származású szakember is közreműködik: Csupó Gábor és John Kricfalusi. A magyar Nickelodeon-on megjelenő rajzfilmek [szerkesztés] A hazai kábelszolgáltatóknál gyakran frissülő és bővülő műsortárral önálló csatornaként kerül a kínálatokba. Néhány újabb programjuk [szerkesztés] * Spongyabob Kockanadrág (SpongeBob Squarepants) * Avatar, az utolsó levegőidomár (Avatar, the last airbender) * Kandúrbanda (Catscratch) * Jimmy Neutron kalandjai (Adventures of Jimmy Neutron, boy genius) * Ricky Spocket * Danny a fantom (Danny Phantom) * Életem tinirobotként (My life as a teenage robot) * Ginger naplója * Rocket Power * Mr. Meaty * Macseb * A Thornberry család legújabb kalandjai * KaBlam! * Global Guts * A titkos templom legendái * Drake és Josh * Wayside suli * iCarly Nick At Nite [szerkesztés] Éjjeli adások * Drake &Josh * Tökéletlenek (Unfabulous) * Romeo * A Garcia testvérek (The Garcia brothers) Nick JR. [szerkesztés] Kisgyerekeknek szánt műsorok * Dóra, a felfedező * Peppa malac * Go, Diego, Go * Minimentők * Kicsi Bill * Ben és Holly apró királysága

Tuti menü