Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek Korrepetálás képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyerek Korrepetálás - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyerek Korrepetálás
Keresés
Találatok száma - 15 db
Diákoldal

Diákoldal

Magunkról A diakoldal.hu az egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges rendelkezésére bocsátott adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja ki. A felhasználók által az oldalon elhelyezett tartalmakért a diakoldal.hu semmilyen felelősséget nem vállal, ugyanakkor fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az olyan tartalmakat, amelyeket az oldal céljaival összeegyeztethetetlennek ítélünk, előzetes figyelmeztetés nélkül töröljünk. Céljaink: Egyrészt egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol kialakulhat egy széles körű jegyzetbázis. Mindenki saját maga tölthet fel jegyzeteket. Ezeket bárki bármikor elérheti, egészen addig, amíg a jegyzet feltöltője le nem törli azokat. Másrészt biztosítani szeretnénk egy olyan helyet, ahol létrejöhet egy széleskörű, egyszerűen kezelhető könyvbázis annak érdekében, hogy könnyebben lehessen vevőt találni feleslegessé vált tankönyvekre, vagy éppen olcsóbban lehessen használt tankönyvekhez jutni. Harmadrészt az ingyenes regisztrációs lehetőséggel egy széles körű tanárbázisnak is szeretnénk otthont adni. Így amennyiben tanítanál, könnyen megtalálhatnak a diákok. Ha pedig tanulnál, könnyen, gyorsan és egyszerűen találhatsz magadnak megfelelő tanárt, legyen szó akár: * néhány alkalomról vizsga előtt, * hosszú távú nyelvtanulásról, * korrepetál

Diáktanítók - Magántanár

Diáktanítók - Magántanár

Szeretné gyermekét megbízható diákok segítségével elérheto áron taníttatni? Egyéni igények felmérésével és ezek kihangsúlyozásával vesszük le a terhet elfoglalt szülok válláról gyermekeik taníttatásával, legyen ennek oka akár a gyermek magasabb szintu képzése, a házi feladatok kikérdezése, vagy a gyermekük kevésbé eros oldalának fejlesztése. A Diáktanítók olyan felelosségteljes fiatalok, akik még végzik egyetemi vagy foiskolás tanulmányaikat, de emellett egyrészt szeretnek gyerekekkel lenni és szívesen töltik idejüket ezen korosztály képviseloivel, másrészt szeretnének dolgozni iskolájuk elvégzése mellett azon fiatalkori lelkesedéssel, ami egy gyermek tanításánál elengedhetetlen.

Fizika és matematika korrepetálás

Fizika és matematika korrepetálás

Sajnos gyermekeinknek sokkal többször van szüksége magántanárra mintsem azt gondolnánk. Nem feltétlenül azért, mert lemaradtak a tananyagban, hanem pont a miatt mert valamilyen magasabb szintű vizsgára vagy felvételire kell megfelelően felkészülniük. Ilyen esetekben jól jöhet egy szakképzet magántanár aki segít nekik, hogy elérhessék ezen céljukat. Jómagam hosszú évek óta foglalkozom matematika oktatással és matematika valamint fizika korrepetálással. Ezen idő alatt számos tanítványomat készítettem fel a fizika és matematika különböző területeiből. Én magam azt vallom, hogyha egy rossz magántanár miatt megbukik a tanuló vagy nem sikerül a felvételije, akkor az hosszútávon sokkal költségesebb, mint egy megfelelő magántanár megfizetése. Ezért ha az Ön gyermekének is szüksége lenne fizika korrepetálásra vagy matematika oktatásra, akkor keressen fel bátran.

Iskolaérettség

Iskolaérettség

Véget ért a tanév,vakáció, fürdés kirándulás,szabadidő,amit a tanulók szinte egész évben várnak. Sajnos nem mindenki örülhet,nem minden tanuló számára gondtalan a nyaralás. Azoknak a tanulóknak szeretnék segíteni,akiknek nem sikerült teljesíteni a tananyag követelményeit és így estleg vizsgázniuk kell. Három módon szeretnék segítséget nyújtani a tanulóknak. - az egyik a tantárgyi felzárkóztatás. -pótvizsgára való felkészítés (általános iskolásoknak bármilyen tantárgyból,középiskolában válogatottan) -diszlexia kezelés

Karrierkód, a tanulás iskolája

Karrierkód, a tanulás iskolája

Szeretnél szenvedések nélkül, könnyedén tanulni, és minden iskolai feladatot remek eredménnyel teljesíteni? Ha jelentkezel a Karrierkód tréningre - ahol segítek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanulási módot - garantált a sikered! Olyan memotrükköket árulok el neked, hogy a leghosszabb felsorolást is pik-pak megtanulod. A profi elmetérkép készítéssel a lecke végén így kiáltasz: Na, ezt vágom! De hülye voltam, hogy nem előbb kezdtem! A végén felfedem előtted a király felelés titkait, hogy tanáraid hasra essenek tőled. Tanításomban felhasználom az agykontroll, grafológia, rajzelemzés, kineziológia, enneagram, Gordon-konfliktuskezelő módszer, Hubard szövegértő olvasás technikáit.

Magántanár Click

Magántanár Click

Keress nálunk magántanárt, vagy jelentkezz hozzánk tanárnak! Az egész országban, bárhol is élsz, Érted vagyunk!

Magántanár Kereső

Magántanár Kereső

magántanár, oktatás, tanár, keresés, tanulás, korrepetálás, érettségi, felvételi, előkészítő, nyelvvizsga, tanfolyam

Magántanár.com

Magántanár.com

Magántanár.com 1034 Budapest Selmeci u. 33. Levelezési cím: 1034 Budapest Tímár u. 26. Telefon: 061-388-4223 Telefax: 061-388-4223 Mobil: 06-20-9272829 E-mail: info@magantanar.com

Magántanárbázis

Magántanárbázis

Magyarország leghatékonyabb tanárkereső weboldala!

Hirdetés
Matek tanár Budapest

Matek tanár Budapest

Ön és gyermeke is megtapasztalhatja, miben rejlik az egyénre szabott matematikatanítás sikere, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásaimat. Egyéni, vagy csoportos foglalkozásokon a diákok megkapják a kellő figyelmet, illetve azokat a típusú feladatokat, melyeket sikeresen meg tudnak oldani, ezáltal kellő önbizalom alakul ki bennük, és a bonyolultabb feladatok megoldása sem jelent akadályt. Az oktató csomagok között, az ingyenes szintfelmérést követően biztosan megtaláljuk azt, amely leginkább megfelel gyermekének.

NONSTOPTANÁR - korrepetálás

NONSTOPTANÁR - korrepetálás

KORREPETÁLÁSRA VAN SZÜKSÉGED ? *** A Nonstoptanár tanárközvetítőn ÉRTHETŐEN MAGYARÁZÓ magántanárokat találsz. A KERESÉST több szempont szerint végezheted, helysége, tantárgyra, szintre. SEGÍTSÉGET KAPSZ HÁZIFELADATNÁL a jelenlevő online tanároktól. SKYPE-ON, AZONNAL felveheted velük a kapcsolatot. A TUDÁSTÁRBAN értékes segédanyagok, jegyzetek várnak. Készülj akár EGYETEMI VIZSGÁRA vagy ÉRETTSÉGIRE, a Nonstoptanár a megoldás ! MAGÁNTANÁR VAGY ? *** A Nonstoptanár rugalmas előfizetési konstrukciókat biztosít, megjelenésedet szüneteltetheted, és akár tudásoddal is fizethetsz, ha tananyagot töltesz fel a Tudástárba.

Oktatókereső

Oktatókereső

Országos oktatási adatbázis mindenkinek, aki tudásra vágyik. Tanár, magántanár, korrepetáló, iskola, nyelviskola minden egy helyen. Összetett keresési lehetőségek Ön a legjobb weboldalon van, amennyiben célja korrepetáló, magántanár, iskola vagy nyelviskola keresése Bízunk abban, hogy nálunk Ön is megtalálja a számára legkedvezőbb oktatót vagy iskolát. Oldalunkon regisztráció NÉLKÜL válogathat 2457 db hirdetésből! Sok sikert kívánunk!

Tanárkereső.hu

Tanárkereső.hu

Ha gyerekének keres korrepetáláshoz magántanárt vagy nyelvtanárt, itt több mint 1000 magántanár közül választhat. Lehetőség van énektanár vagy zenetanár keresésére is. A tanárok részletesen bemutatkoznak, fel lehet velük venni a kapcsolatot, és online ajánlatot is lehet tőlük kérni. Lehetőség van csoportos ajánlatkérésre is - ilyenkor kitölthetünk egy űrlapot, részletesen leírhatjuk igényeinket, megadhatjuk, hogy a tanár házhoz jöjjön-e, vagy a gyerek menjen a tanárhoz, majd a tanárok óradíj ajánlatot adnak.

Tanarok.hu

Tanarok.hu

Tanárkereső mindenkinek. A kereséshez több tantárgyat, illetve helyet is megjelölhet az oldalon.

Tuti magántanár

Tuti magántanár

Magántanát, tanár, tanulás, korrepetálás.... A www.tutimagantanar.hu tanár-diák közvetítő 2005 februárjában kezdte meg működését azzal a céllal, hogy megkönnyítse a diákok számára a legmegfelelőbb magántanár kiválasztását oly módon, hogy egy csokorba gyűjti a tanárokat. Az adatbázisban szereplő tanárok így sokkal hatékonyabban tudják felvenni a kapcsolatot leendő diákjaikkal! Mára a www.tutimagantanar.hu a legdinamikusabban fejlődő és a piacvezető tanár-diák közvetítő weboldallá nőtte ki magát! Ez alatt a három év alatt több, mint 300.000 látogató kereste fel weboldalunkat, naponta 200-250 fő böngész tanáraink között! Jelenleg több, mint 250 különböző tantárgy szerepel palettánkon, és ennek száma folyamatosan bővül. Adatbázisunkba folyamatosan várjuk magántanárok jelentkezését!

Tuti menü