Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerek Klubok, Szakkörök képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Gyerek Klubok, Szakkörök - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyerek Klubok, Szakkörök
Keresés
Találatok száma - 8 db
Gerbera Képességfejlesztő Gyerekklub

Gerbera Képességfejlesztő Gyerekklub

A Gerbera Képességfejlesztő Gyerekklub egy olyan, Óbudán működő gyerek-találkozó hely, ahol sokféle tematizált szórakozási illetve tanulási, képzési illetve fejlesztési lehetőség nyílik a gyermekek számára, egy otthonos, kényelmes, vidám hangulatú környezetben, elsősorban mini csoportos foglalkozások keretében. A Gerberaklub foglalkozásainak gerincét a tánc, zene, színjátszás és a személyiségfejlesztő, képességfejlesztő művészeti alkotókörök jelentik. Ezenkívül iker klubunk is várja az érdeklődő gyerekeket az Óbuda szívében található központban. A gyerekekkel szakképzett pedagógusok, oktatók, szakemberek foglalkoznak, akik számára elsődlegesen fontos a dicséretben megnyilvánuló önbizalom erősítés, a koncentrált egyéni odafigyelés, és a szeretetteljes, játékos, a nevetés és a mosoly erejére építő, lelkesítő gyermekbarát környezet. Fő célunk a gyermekekben rejlő egyéni képességek felismerése, fejlesztése, tehetségük gondozása, érvényre juttatása, elmélyítése. Célunk a hasznos, értelmes időtöltés biztosítása, miközben komoly hangsúlyt helyezünk a gyermekközösség építő, felszabadító erejére is.

Kids & Teens

Kids & Teens

Angol az ovitól a nyelvvizsgáig Örömmel üdvözöljük Önt és Gyermekét a Katedra Nyelviskola Hálózat egyedülálló, saját fejlesztésű 3-15 éves korú gyermekek számára összeállított nyelvi programjában. Egyedi programunk célja A kizárólag a Katedra Nyelviskola Hálózat iskoláiban elérhető élvezetes, egyúttal tartalmas nyelvi program a közoktatás nyelvi képzéseit hivatott kiegészíteni és alátámasztani. A program biztosítja, hogy az életkornak és a tudásszintnek megfelelő tanfolyami csoportokat kialakítva, felmenő rendszerben, következetesen egymásra épülő tananyaggal, életkori sajátosságoknak megfelelő tematikával fejlesszük a gyermekek kommunikatív kompetenciáit, elsődlegesen szóbeli kifejezőkészségüket. A program végére diákjaink biztos tudással felvértezve tudnak bekapcsolódni akár a felnőttek számára szervezett képzésekbe, akár középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamba, de kimeneti lehetőségként ajánljuk a speciálisan gyermekek számára kifejlesztett és a Katedra Nyelviskola Hálózat iskoláiban letehető ITK Origó Junior nyelvvizsgát is. A módszer Legfontosabb célunk, hogy a diák a lehető leggyorsabban aktív használója legyen az idegen nyelvnek, és hogy a tanulási folyamat során sz

Kölyök Club

Kölyök Club

Nyelvtanulás (angol, német), lovaglás, táborozás gyerekeknek (óvodásoknak és kisiskolásoknak). Kölyökclub Alapítvány E-mail: info@kolyokclub.hu Telefon: +36 / 70-315-15-15 Kontakt: Reszegi Rita Bátran írj vagy hívj!

Kreatív központ

Kreatív központ

Origo-Kreatív Kereskedelmi és Szolgáltató Bt Cím : 1173 Budapest, Kaszáló u. 61. Adószám : 22348508-2-42 Cégjegyz : Cg. 01-06-776228 E-mail : info@kreativkozpont.hu

Kroko Gyermekstúdió

Kroko Gyermekstúdió

Kedves Szülők és Gyerekek! Engedjétek meg, hogy a KROKO Gyermekstúdió kurátoraiként egy olyan, a gyermekek igényeit a legmesszebbmenőkig szem előtt tartó komplex képzési formára hívjuk fel a figyelmeteket, amely megfelelő alternatívát jelenthet az ún. tanórán kívüli kiegészítő foglalkozások széles palettáján. A II. kerületben 8. éve működő KROKO Képességfejlesztő Gyermekstúdió várja azoknak az óvodás- és iskoláskorú gyermekeknek a jelentkezését (3-16 éves korig), akik fogékonyak a különböző művészetek (képzőművészet, színészet, tánc, zene) iránt és szabadidejüket szeretnék kellemes légkörben és környezetben hasznosan eltölteni. Igyekeztünk az iskola utáni elfoglaltságok közül minél többet egy helyre összegyűjteni. Gye rmekstúdiónk tevékenysége neves művésztanárok segítségével meghatározott tematika szerint kiterjed: * a mozgáskultúra fejlesztésére, a színpadi mozgás elsajátítására; * tartásjavításra, nyújtásra; * a táncjáték alapelemeinek a megismerésére, színpadkész koreográfiák betanítására; * a ritmusérzék fejlesztésére, játékos táncelőkészítő foglalkozásokra; * a hétköznapi és színpadi beszéd fejlesztésére; * színészi képességek fejlesztésére, előadások bemutatására; * ének- és hangképzésre; * alapvető művészeti technikák, hagyományos alkotói módszerek megismerésére; balett, modern tánc, színjáték, ének és kézműves foglalkozások keretében. Gyermekstúdiónk működésének fontos részei a hagyományőrző kézműves-, színjátszó- és tánctáborok, szülinapi bulik, közös síelések, nyaralások szervezése természetesen a szülők és testvérek aktív részvételével.

ÖtziLino gyerekklub

ÖtziLino gyerekklub

A mi gyerekfészkünk-ben a kicsik 3 éves kortól a legjobb kezekben vannak. Professzionális ovónénik vasárnaptól péntekig reggel 9.30-tól 17.00 óráig gondoskodnak arról, hogy gyermekeik nálunk jól érezzék magukat. Hogy a hócsúszásnál és hóemberépítésnél a téli játszótéren vagy az Ötzi korabeli játékokat játszva a gyerekklubban - az óriási szórakozás garantált. Bent is, kint is a gyerekek különösen jól érzik magukat nálunk. Szívesen látjuk a síelő gyerekeket is, akik csak egy pár órára vesznek részt a sítanfolyamon. A gyerekek ebédidő alatt sem maradnak magukra. Korosztály: gyerekek 3 - 7 éves korig Költségek: a gyerekklub ingyenes hotelünk vendégeinek, az ebéd, külön kérésre, 5,00 Euro/fő.

Rajzklub gyerekeknek

Rajzklub gyerekeknek

Üdvözöljük! Gyerekek számára szervezünk rajzszakköröket, rajzklubokat, egyéni foglalkozásokat, tréningeket, rajztáborokat. A fentieken kívül Budapesten, az Oktogonon, folyamatosan indítunk gyermekek számára is jobb agyféltekés rajztanfolyamokat! Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a gyerekek oktatása, bevezetése a művészetbe, tehetségkutatás és gondozás. Az iskolákban a művészetekre sajnos kevés idő jut. Foglalkozásainkon a gyermekek a képzőművészeti technikák megismerésével jártasságot szereznek az önkifejezésben. Jobb agyféltekés rajzoktatásuk a felnőttekéhez hasonló módon zajlik, természetesen korukhoz igazodva.

TeveClub

TeveClub

Nevelj te is saját tevét! Regisztrálj és NEVELJ TEVÉT, nézd meg a tevés ONLINE JÁTÉKOK hatalmas tárházát, a PÁRATLAN TÁRSKERESŐT, és ne feledd a Tevék 3D-s játszóterét sem, a COOLCAMELS.HU-t, ahol minden valós időben történik, ahol minden teve felöltözhet és kedvére csetelhet haverjaival!

Tuti menü