Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ékszerek Gyerekeknek képes leírás - Gyerek.tlap.hu
részletek »

Ékszerek Gyerekeknek - Gyerek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Ékszerek Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Dioné Gyerekékszerek

Dioné Gyerekékszerek

Gyönyörűszép ékszerek kislányoknak és nagylányoknak fából, filcből, gyöngyökből, fémből. Ékszerdobozok többféle méretben.

1000 Kisvirág Millefiori Üvegékszerek

1000 Kisvirág Millefiori Üvegékszerek

A Millefiori medálok elkészítésekor az üvegszálakat feldarabolják, egymás mellé helyezik egy formába, majd a kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok. A színes üvegszál-keresztmetszetek hasonlítanak sok ezer apró virágra. Minden egyes üvegékszer egyedileg, kézi munkával készül, nincs két teljesen egyforma üvegékszer.

Cserebere.hu

Cserebere.hu

A cserebere.hu portál egy olyan oldal, ahol a klasszikus aukciós portálok funkciója keveredik a hagyományos, emberek közti pénz nélküli árucserével. A cserebere.hu funkcionalitását tekintve két részre bontható: * - egyrészt teret biztosítunk az adás-vétel lehetőségére, * - másrészt termékek és szolgáltatások pénzforgalom nélküli cseréjére is. Ennek megfelelően a cserebere felhasználói egyaránt lehetnek eladók és vevők, illetve cserélők. A cserebere.hu ügyfelei lehetnek mind magánszemélyek, mind gazdasági társaságok. A vállalkozások számára a cserebere.hu költséghatékony megoldást biztosít termékeik, berendezési tárgyaik, elfekvő árukészletük hatékony kiárusítására, valamint cseréjére. A cserebere.hu felhasználók széles körét éri el országosan, ezáltal azon cégek számára is ideális piactér, amelyek valamilyen szűk réteget kívánnak megcélozni, speciális termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal. Oldalunk szolgáltatásait igénybe vevők értékesíthetik, vagy elcserélhetik új vagy használt, feleslegessé vált tárgyaikat, vagy a szekrényben régóta heverő bontatlan ajándékaikat, illetve sok gyűjtő (bélyeg, telefonkártya, szalvéta, érme stb.) találkozóhelye is.

Goldatti Ékszer

Goldatti Ékszer

Az ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban katalógusunk alapján. A webáruházban szereplő ékszerek a mindenkori fémjelzési törvényeknek megfelelőek, finomságuk 14 karátos. Ettől természetesen el tudunk térni, készítünk 8 vagy 18 karátos ékszereket is, ezeknek az árait egyedi ajánlatban kérheti. Az ékszerek alapanyaga minden esetben EU-szabványoknak megfelelő oxidmentes ötvözetből készül. Ennek az elszíneződések, és az esetleges allergiás reakciók megelőzésében van jelentősége.

Gyermekékszerek

Gyermekékszerek

Kizárólag kristályokból készült ékszerek. Készletek, Nyakláncok, Karkötők, Gyűrűk, Láncok mobilra és más divatékszerek. Az uren Kft. a webáruház üzemeltetője és egyúttal az eredeti Walt Disney ékszerek kizárólagos terjesztője. Honlapunkon a Walt Disney ékszerek mellett nagy választékban kínálunk egyéb gyártóktól, nagy gonddal kiválasztott gyermekékszereket is. Az ékszerek kiválasztásánál fontos szempont volt a design. Ahogy azt már már ügyfeleink megszokhatták, nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére és gyorsaságára.

Kisfiú ruhák választéka

Kisfiú ruhák választéka

A Zselykebabaház oldalán kislány és kisfiú ruhák kiváló választékát találja. Az áruházunkban használt ám de igazán jó állapotú ruhák között tud válogatni, melyekhez igazán kedvező áron juthat. Kislány és kisfiú babaruhák vásárlása, tekintse meg a termékskálánkat. Kattintson az online boltunk elérhetőségére és vegye meg azt ami elnyerte a tetszését. A Zselykebabaház bő kínálatában használt gyerekekre való ruhákat talál kitűnő minőségben. A kategóriában igényes kislány ruhák közül is vásárolhat, amelyek mindegyike márkás és kedvező áron megrendelhetőek. Sőt még olyan kislány babaruhák is szerepelnek az áruházunkban, amelyeket ingyen odaadunk. Kattintson a linkünkre és nézelődjön az oldalunk felületén.

Világító LEDes fülbevalók

Világító LEDes fülbevalók

Kör alakú világító ledes fülbevaló Piros, kék, zöld, rózsaszín és fehér színben Az ár egy pár, azaz két darab ledes fülbevalóra értendő. Ingyenes házhoz szállítás!

XP Ékszer gyerekeknek is!

XP Ékszer gyerekeknek is!

Exkluzív ékszerek nem csak felnőtteknek. Széles választékunkban talál gyermek mérető ékszereket. Megannyi kis méretű nyaklánc, gyűrű található kínálatunkban, mellyel gyermekét is csinosíthatja. Ráadásul teljesen antiallergén anyagokból készült, így a csöppségek egészségét nem veszélyezteti. Az XP ékszer webáruház gyermekeire is gondol!

Tuti menü