Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség, Betegség, Segítség képes leírás: Kérdések - Tanulási [2. oldal]
részletek »

Egészség, Betegség, Segítség: Kérdések - Tanulási [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Egészség, Betegség, Segítség
Keresés
Találatok száma - 26 db
Kérdések és válaszok - Betegségekről

Kérdések és válaszok - Betegségekről

Honlapunkon bárki írhat ki új kérdést, vagy válaszolhat a mások által feltett kérdésekre, vagy egyszerűen csak böngészheti az oldalt információért a jelenlegi kérdések és válaszok között. Szaktanácsadások és számtalan lehetőség vár, hogy segítség a tanácsadást / válaszadást. Kérdezzen ön is rengeteg témakörben névtelenül! Kérjen segítséget vagy segítsen másoknak.

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

Lovasterápia gyerekeknek és kamaszoknak

A lovas pszichoterápiáról igen kevés információ áll rendelkezésre ma Magyarországon. A honlap részletes leírást ad a módszer lényegéről, a lovasterápiáról általában, arról, hogy milyen lelki betegségek esetén javasolt, hogy hogyan zajlik egy terápiás óra, s miért bír gyógyító erővel az ember-ló kapcsolat. Az oldal szakirodalmi forrásokat is feltüntet lehetőséget adva a további tájékozódásra a témában. E lovas pszichoterápiára elsősorban óvodások, gyerekek, iskolások, kamaszok jelentkezését várjuk.

Miben segít a művészetterápia?

Miben segít a művészetterápia?

A művészetterápia rengeteget tehet a gyógyulás érdekében. Hogyan? A speciálisan felkészített bohócdoktorok (akik előadóművészek) a művészetterápiának több formáját használva képesek a gyermekeket boldogabb kedvre deríteni. Idetartozik pl. a mozgásterápia vagy képzőművészeti terápia. Ez pedig bizonyítottan szerepet játszik a gyógyulásban, hiszen a vidámság már önmagában jótékony hatású. Valamint a gyermek pszichés egészségvédelmét is biztosítja. Ha érdeklik a művészetterápia részletei, kattintson az oldalra!

Neurofeedback - Csongrád

Neurofeedback - Csongrád

A neurofeedback a legkorszerűbb tréning tanulási problémák - figyelemzavar, hiperaktivitás, diszlexia -kezelésében. Pozitív változásokat eredményez az agyban mellékhatások nélkül, hogy sikeresebben tudjon működni. A módszer az agy képlékenységére épül, mellyel harmonikusabb működését segíthetjük elő. Az agyhullámok harmonizálása után eredményesebb iskolai teljesítmény tapasztalható.

Pocifix mozgásfejlődés elősegítő baba párna

Pocifix mozgásfejlődés elősegítő baba párna

Pocifix - 1 párna 6 funkció. Pihentető kényelem a baba és a mama számára. Terhesség alatt a kismamának segít a kényelmes oldalt fekvésben. Üléskor, autóban, széken, fotelben tehermentesíti a derekat, így megakadályozza a derékfájás kialakulását. Szülés után a baba számára szoptatós párna a kényelmes fekve szoptatáshoz. A szoptatás után a babát ráhelyezve, fejemelő és elfordulásgátló párna, mely segít abban, hogy a bukás következtében fellépő tejet ne nyelje félre a baba. Később azoknak a ababáknak, akik nem szeretnek hason feküdni, hasalós párnaként használható, melyre ráhelyzve a gyereket a keze és a látóköre szabadon marad, így biztosítva neki a kényelmes játszási lehetőséget. ha már hason tud mozogni a baba, akkor a mozgásfejlődés következő szakaszában kúszás-mászás elősegítésére szolgál.

Regisztrálj Huggies pelenka kuponokért! Nem lesz több kiütés!

Regisztrálj Huggies pelenka kuponokért! Nem lesz több kiütés!

Regisztrálj és kuponokat korlátlanul letölthetsz és beválthatsz. FONTOS: Ha egyszer regisztráltál, automatikusan hozzáférést kapsz a jövoben is az akciós kuponok letöltéséhez. Huggies® Newborn Az újszülöttek pelenkája Huggies ® Premium Imádnivaló zűrzavar! Huggies® Little Walkers A totyogók nadrágpelenkája Huggies® Little Swimmers Csöppségek csobbanjunk! Huggies® babatörlőkendők Tisztaság gyengéden! Huggies® PullUps Játsszunk szobatisztaságot

Segítség szülőknek - Családi körben - Napocska.hu

Segítség szülőknek - Családi körben - Napocska.hu

A Napocska.hu oldalon megtalál mindent, ami Önnek és a családjának fontos lehet, gyermeke számára talál esti mesét, könyvajánlót vagy kvíz-játékot, mellyel ajándékcsomagokat nyerhet. A szülőknek szóló Családi körben, kikérheti Dr.Ranschburg Jenő gyermekpszichológus véleményét a gyermek nevéssel kapcsolatban. Továbbá az oldalon válogathat program ajánlataink közül.

Stresszoldás One Brain módszerével

Stresszoldás One Brain módszerével

A kineziológia egy gyengéd stresszoldás One Brain módszerével, amikor a test izmain keresztül kommunikálunk az aggyal. Az alkalmazott kineziológia alapja az egészség háromszöge, melynek alkotóelemei a strukturális/fizikai, táplálkozási/kémiai és érzelmi/mentális területek. Minden összetevő hatással van az összes többire. Az alkalmazott kineziológiában az izomteszt segítségével felmérjük a személy állapotát, megkeressük a test egyensúlyhiányait, kiválasztjuk a megfelelő korrekciót, majd újabb izomtesztekkel ellenőrizzük, hogy hatékony volt-e a kezelés.

Tanulási zavarok

Tanulási zavarok

Sajnos egyre több gyerek szenved valamiféle tanulási zavartól és annak következményétől. Sokszor csak akkor jönnek rá, hogy nagy a baj, mikor már késő. Hogyan ismerhető fel egy gyermekről, hogy tanulási zavara van? Mikor derül ez ki - akár már óvodában is mutatkoznak ennek a jelei? Hogyan segíthetünk? - ezekre a kérdésekre kerestük a választ ebben az előadásban, ahol főleg a dyslexiáról, vagyis az olvasási nehézségről esett szó. Mindenkinek vannak nehézségei Ugye, találkoztak már olyan emberrel, aki nem tudott tájékozódni az utcán? Vagy aki képtelen fontos dátumokat megjegyezni? Valamennyiünk élményei" között szerepel egy olyan tantárgy, ahol reszketve ültünk az órán, mert képtelenek voltunk megérteni egyes részeit az anyagnak, vagy már harmadikban elvesztettük a fonalat, azóta mintha kínaiul beszélne a tanár... Mindannyiunknak vannak tehát fogyaté-kosságai. Képzeljük el, hogyan érezhet az a kisdiák, akinek már az első osztály is döcögve megy, semmi nem sikerül, nem tud megfelelni a tanítónéni és a szülők követelményeinek, a betűk ijesztő és felismerhetetlen hieroglifaként merednek rá az olvasókönyv lapjairól. Gondoljuk csak el, milyen óriási követelmény egy kis elsőstől, ak

Tuti menü