Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerekeknek képes leírás: Ugrálóvár - Zsebpénz [3. oldal]
részletek »

Gyerekeknek: Ugrálóvár - Zsebpénz [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyerek.tlap.hu » Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 37 db
Ugrálóvár Jászberény

Ugrálóvár Jászberény

Szervezz olyan szülinapi bulit gyermekednek, amire még felnőtt korában is emlékezni fog! A tökéletes születésnapi parti elengedhetetlen kelléke az légvár. Az át-ugrálóvárazott nap után nem kell esti mese, úgy fog elaludni mint egy kis angyal. Szülinapi ugrálóvár kölcsönzőnk oldalán háromféle méret közül választhatod ki a szülinaposnak megfelelő légvárat: kicsi (3-6 éveseknek, közepes (3-8 éveseknek) és nagy (3-10 éveseknek). Ha szeretnél VIP Club tag lenni, csatlakozz a Happy Kids Clubhoz, hogy különböző kedvezményekhez, ajándékokhoz juthass, illetve hogy elsőként értesülj minden újdonságról és akcióról!

Vas Légvár

Vas Légvár

Vállalkozásunk 20 éve foglakozik felfújható légvárak, ugrálóvárak, óriáscsúszdák és egyéb játékok bérbeadásával és azok üzemeltetésével. Játékparkunkat - légvárak, óriáscsúszdák, rodeóbika, élő csocsó, mászófal, népi fajátékok, stb. - folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy az Ön rendezvényének sikeréhez széles választékkal és a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokkal járulhassunk hozzá. A légvárak és egyéb játékok bérlési lehetőségét egyaránt ajánljuk céges rendezvényekre, családi összejövetelekre.

Zsebpénz módszerek

Zsebpénz módszerek

Minden szülő életében eljön a nap, amikor kisgyermekének zsebpénzt kell adni. Sok szülőben az is felmerül, hogy jó, de hogyan, milyen rendszerben? Mennyi pénzt adjak neki, mennyire legyen ez szabadon elkölthető? Oldalamon, leírom neked, hogy én hogyan csinálom, mennyi pénzt adok, milyen rendszert találtam ki a zsebpénzre. Tudtad, hogy a zsebpénzzel fejleszted gyermeked pénzhez való viszonyát? Sőt megtaníthatod takarékoskodni is, érezni fogja a pénzt súlyát, hogy mennyivel másabb, amikor a saját pénzét költi és amikor mást pénzét költi. Kattints a linkre a folytatásért

Tuti menü